Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bence öldü... :(:(:(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 151RS
    [img]http://img124.imageshack.us/img124/7861/adszoo1.png[/img]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu adam yasamaz ; aman dikkat !
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Ben bir şey göremedim. Ama bu siteye böyle videoların eklenmemesi taraftarıyım...

Motosikleti
    GT250R
    yuh göz göre göre bindirmiş resmen

Alıntı 45Kasabalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bir şey göremedim. Ama bu siteye böyle videoların eklenmemesi taraftarıyım...
    ibret almak lazım...
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Hocam çekimde bir kavşak, sağdan kamyon çıkıyor sonra havaya fırlayan bir kask. Neyden ders alacağız. Herhangi bir trafik ihlalini vurgulamıyor ki. "Bak kamyon bizi böyle yapar kas mask kalmaz" mı diyeceğiz ders olarak ?

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    o değilde beyaz araba hala gececem diye uğrasıyor adam durur bir yardım felan eder
    ::tutkuy::

Motosikleti
    MZ 1968 es175/2
    belki ölmemiştir yav...
    ::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Oda tır değil tren mübarek... Bence özel amaçlı bir çekici.... Aslında hata tır da...Önde ve arkada eskort bulunmalıydı bu araçta...

İnsan hayatı başka ülkelerde de bu kadar ucuz demek... Göz göre göre ölüm..Çok acı...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oda tır değil tren mübarek... Bence özel amaçlı bir çekici.... Aslında hata tır da...Önde ve arkada eskort bulunmalıydı bu araçta...

İnsan hayatı başka ülkelerde de bu kadar ucuz demek... Göz göre göre ölüm..Çok acı...
    ya tamam motorcuyuz felanda bu araba kullananlar bize hangi gözle bakıyorlarsa bizde onlardan şikayet ederken bu şekilde konuşursak hiç farkımız kalmıyor savunacak neyimiz kalıyor?

tır yavaş yavaş çıkmış bakmış kimse yok gazlayıp bi an önce geçmeye çalışmış sen araba kullanıyor olsan aynı şeyi yapmıyacakmısın?
    aynı zamanda o tır özel i yük taşımıyor patlayıcı kimyasal vs ya da tır ölçülerini açan 1 şeritten fazla geniş alan tutabilecek bir yüküde yok eskortu olsun

hemde adamın kafasındaki kask fırlıyor yani bağlamamış bile kaskı takmasın bi farkı yokki kafasına bağlamadıktan sonra
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    innova (şimdilik)
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya tamam motorcuyuz felanda bu araba kullananlar bize hangi gözle bakıyorlarsa bizde onlardan şikayet ederken bu şekilde konuşursak hiç farkımız kalmıyor savunacak neyimiz kalıyor?

tır yavaş yavaş çıkmış bakmış kimse yok gazlayıp bi an önce geçmeye çalışmış sen araba kullanıyor olsan aynı şeyi yapmıyacakmısın?
    aynı zamanda o tır özel i yük taşımıyor patlayıcı kimyasal vs ya da tır ölçülerini açan 1 şeritten fazla geniş alan tutabilecek bir yüküde yok eskortu olsun

hemde adamın kafasındaki kask fırlıyor yani bağlamamış bile kaskı takmasın bi farkı yokki kafasına bağlamadıktan sonra
    Standart bir tırın ölçüsü nekadardır hocam????
    13m ile 17m arası benim bildiğim standartları o ölçülerden büyük bir araç trafiğe çıktığı zaman mutlaka eskort eşliğinde gitmek zorunda otobanda rüsgar türbinlerinin kanatlarını taşıyan tırlar görmüşsündür yada otoban inşaatında kullanılan beton bloklası taşıyan tırları bu tırda aynı şekilde standart ebatlardan büyük alp_tunay abimde onu vurgulamaya çalışmış...
    bence tır hatalı bu durumda avrupada türkiyedeki gibi değil çıkacağın yoldan herhangi bir araç geliyor ise beklemek zorundasınız avrupada yaşayan arkadaşlar bilir ben bizzat gözümle gördüm hayran kaldım motoru uzakta gördü geçerim dedi tır şöförü acemi olabilir boyutunu hesaplayamamış karşıdan gelenin süretini hesaplayamamış olabilir motorcu uyumuş veya dalmış olabilir kesin birşey söylemek yanlış olur ama zaten tır frene basmıyor videoyu tekrar tekrar izledim...

Motosikleti
    storm 150
    Bu vidyoyu bir korku sitesinde izlemiştim motorsikletçinin kafası kopuyor diye yazıyordu

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    hata motosiklette

1-kavşaklarda sağdaki öncelik hakkına sahiptir
    2- kavşaklarda 30 km hız aşılmamalı

kamyon, hız ve yön olarak doğru istikamette
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Bu tür videoları kaldırmıyor içim
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Peki o uçan adamın kafasımı yoksa kaskımı ?

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    video sonunda tır hala yola devam ediyor, beyaz arabada geçip gidiyor bu nasıl iş anlamdım TR olmaz böyle şeyler yardım severlik anlamında orası büyük ihtimal ABD
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Amerika'da başka sürücüler yardım için durur ve durmak zorundadır. Burası olsa olsa 3. dünya ülkelerinden biridir.

Motorcu hatalı, yeşil ışık olsaydı bile ve kendisine yansaydı bile motosiklet sürücüsü aptal olduğu için kavşakta diğer yolları kontrol etmeden duramayacak kadar hızlı geçtiği için.

Motorcu hatalı, çünkü kask kilidini bağlamadığı için. İzmir'de ölen arkadaşımız vardı, Erhan ( http://www.motosiklet.net/forum/tazi...kaybettik.html ). Ben zaten artık kask kilidi demiyorum, "Erhan kilidi" demeye başlamıştım o tarihten beri.

Bu tip videoların topik-adı bellidir. Girmek istemeyen tıklamaz. Zorla kimseye tıklattırılmıyor. Bunlardan bir çok kişi ders almaktadır, kişiler en azından motosikletin güzel taraflarının yanısıra bir de böyle tarafları olduğunu bilmek zorundadır. Ben böyle videolar sayesinde hemen hemen her kavşaktan gerektiği hızda geçiyorum. Zamanında benim işime yaramıştır.

Cruiseratom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Coming Soon:::.. Meslek: Barmen
    Banada kafası kopuyor gibime geldi
    Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    eft , öldü gibi , üzücü bi video bence...
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)