[img]http://img124.imageshack.us/img124/7861/adszoo1.png[/img]
Bu adam yasamaz ; aman dikkat !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben bir şey göremedim. Ama bu siteye böyle videoların eklenmemesi taraftarıyım...
Hocam çekimde bir kavşak, sağdan kamyon çıkıyor sonra havaya fırlayan bir kask. Neyden ders alacağız. Herhangi bir trafik ihlalini vurgulamıyor ki. "Bak kamyon bizi böyle yapar kas mask kalmaz" mı diyeceğiz ders olarak ?
o değilde beyaz araba hala gececem diye uğrasıyor adam durur bir yardım felan eder
::tutkuy::
belki ölmemiştir yav...
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
Oda tır değil tren mübarek... Bence özel amaçlı bir çekici.... Aslında hata tır da...Önde ve arkada eskort bulunmalıydı bu araçta...
İnsan hayatı başka ülkelerde de bu kadar ucuz demek... Göz göre göre ölüm..Çok acı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ya tamam motorcuyuz felanda bu araba kullananlar bize hangi gözle bakıyorlarsa bizde onlardan şikayet ederken bu şekilde konuşursak hiç farkımız kalmıyor savunacak neyimiz kalıyor?
tır yavaş yavaş çıkmış bakmış kimse yok gazlayıp bi an önce geçmeye çalışmış sen araba kullanıyor olsan aynı şeyi yapmıyacakmısın?
aynı zamanda o tır özel i yük taşımıyor patlayıcı kimyasal vs ya da tır ölçülerini açan 1 şeritten fazla geniş alan tutabilecek bir yüküde yok eskortu olsun
hemde adamın kafasındaki kask fırlıyor yani bağlamamış bile kaskı takmasın bi farkı yokki kafasına bağlamadıktan sonra
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Standart bir tırın ölçüsü nekadardır hocam????
13m ile 17m arası benim bildiğim standartları o ölçülerden büyük bir araç trafiğe çıktığı zaman mutlaka eskort eşliğinde gitmek zorunda otobanda rüsgar türbinlerinin kanatlarını taşıyan tırlar görmüşsündür yada otoban inşaatında kullanılan beton bloklası taşıyan tırları bu tırda aynı şekilde standart ebatlardan büyük alp_tunay abimde onu vurgulamaya çalışmış...
bence tır hatalı bu durumda avrupada türkiyedeki gibi değil çıkacağın yoldan herhangi bir araç geliyor ise beklemek zorundasınız avrupada yaşayan arkadaşlar bilir ben bizzat gözümle gördüm hayran kaldım motoru uzakta gördü geçerim dedi tır şöförü acemi olabilir boyutunu hesaplayamamış karşıdan gelenin süretini hesaplayamamış olabilir motorcu uyumuş veya dalmış olabilir kesin birşey söylemek yanlış olur ama zaten tır frene basmıyor videoyu tekrar tekrar izledim...
Bu vidyoyu bir korku sitesinde izlemiştim motorsikletçinin kafası kopuyor diye yazıyordu
hata motosiklette
1-kavşaklarda sağdaki öncelik hakkına sahiptir
2- kavşaklarda 30 km hız aşılmamalı
kamyon, hız ve yön olarak doğru istikamette
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bu tür videoları kaldırmıyor içim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Peki o uçan adamın kafasımı yoksa kaskımı ?
video sonunda tır hala yola devam ediyor, beyaz arabada geçip gidiyor bu nasıl iş anlamdım TR olmaz böyle şeyler yardım severlik anlamında orası büyük ihtimal ABD
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Amerika'da başka sürücüler yardım için durur ve durmak zorundadır. Burası olsa olsa 3. dünya ülkelerinden biridir.
Motorcu hatalı, yeşil ışık olsaydı bile ve kendisine yansaydı bile motosiklet sürücüsü aptal olduğu için kavşakta diğer yolları kontrol etmeden duramayacak kadar hızlı geçtiği için.
Motorcu hatalı, çünkü kask kilidini bağlamadığı için. İzmir'de ölen arkadaşımız vardı, Erhan ( http://www.motosiklet.net/forum/tazi...kaybettik.html ). Ben zaten artık kask kilidi demiyorum, "Erhan kilidi" demeye başlamıştım o tarihten beri.
Bu tip videoların topik-adı bellidir. Girmek istemeyen tıklamaz. Zorla kimseye tıklattırılmıyor. Bunlardan bir çok kişi ders almaktadır, kişiler en azından motosikletin güzel taraflarının yanısıra bir de böyle tarafları olduğunu bilmek zorundadır. Ben böyle videolar sayesinde hemen hemen her kavşaktan gerektiği hızda geçiyorum. Zamanında benim işime yaramıştır.
Banada kafası kopuyor gibime geldi
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
eft , öldü gibi , üzücü bi video bence...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)