adam race makinayla cross gibi akrobasi yapıyor mevlasına kavuşuyor
http://www.yenitayfa.com/videogoster.php?id=2964
adam race makinayla cross gibi akrobasi yapıyor mevlasına kavuşuyor
http://www.yenitayfa.com/videogoster.php?id=2964
daha önce izlemiştim .yinede paylaşım için teşekkürler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Adam ölmemiş ki... Mevla'ya kavuşmasına daha çok var onun..
Üç boyoz bir kola
Hayabusaya daha çok üzüldüm
Bence bunlar rekor kırmaya filan çalışıyo..
komedi yav ,adam bile bile acıya gidiyor.biz hayabusa'nın resimleriyle yetiniyoruz adam gerçeğini haşat ediyor
Ahanda Görkem gelmiş, bütün gece dişli ve şanzuman çalıştı, uykusuz ve tehlikelidir kaçınız.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Hahaha ... devamı bu gece
Gece gözümü kapatıyorum dişliler kayışlar gözlerimin önünde dönüyor
Bazı şeyleri kavradım ama
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir. Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
az daha kavuşuyormuş tahtalıköye az kalmışş....
Konu başlığı fazla iddialı olmuş.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
aman tanrım nasıl bı kaza olmus daha doorusu kaza degılde ne desem bılemedım
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Arkadaşım ilgili siteden son 1-2 saat içinde onca video linki verdin bizimle paylaştın çok sağol. Ama bu sefer baltayı taşa vurdun. Bu videoyu izlememiş çok az insan olduğuna inanıyorum. Kendisi tam bil kült moto-denyo videosudur.
Link verirken saha dikkatli ve seçici olmanı diler, başarılı bir araştırma hayatı temenni ederim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
ya arkadaşım bu nasıl bir üslup baltayı taşa vurmak beni neyle suçluyorsun ki böyle bir laf edebiliyorsun yada ne suç işledim ayıp ne yapdım asıl sizin yapdığınız ayıp paylaşım yapdık youtube dan metacafe den yapınca reklam olmuyor yerli siteden ekleyince yapınca reklama giriyor öylemi biri yazmış senin siten biri yazmış baltayı taşa vurdun keşke benim sitem olsa ama değil sadece youtube kapalıyken uzun zamandır çok sık takip ettiğim bir site 10 yıllıkda site yeni bir site değil.. videoları ben seçmedimki bunlar vardı ekledim varsa kitlersiniz topiği olur biter
BETER OLSUN biz resimlerine bakıyoruz .adam maaaf ediyor . hıh
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
zevkli olsa gerek
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
yazık olmuş dağ gibi adama.Ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)