ama polisin yaptigi da insanlik disi.. dikkat edersen yolun ortasindaki bir polis araci, ki yapilan telsiz anonslarindan da anlasildigi gibi motorcuyu carparak durdurmuslar.. daha dogrusu oldurmusler!! yazik olmus..
Wildgoose Rider - Transalp 650
ben pek bi sey anlamadım ama yukarıdaki yorum a gore cok kötü :(
polisten kaçmak heyecanlı gözükebilir, ama polis yetkisi dahilinde dur ihtarına uymayanı kötü bir şekilde durdurmuş..
ogs/kgs den kaçıp da arkanıza polisi takarsanız lütfen kenara çekin ve durun..Basit bir ceza yemek varken , potansiyel terörist veya suölu muamelesi görüp ölmenizden çok daha iyidir..
Küçükken ehliyetsiz araç kullanmıştım ve kaçmakla kaçmamak arasında çok kaldım. Belki kaçsaydım polis beni ateş ederek durdurmaya çalışabilirdi... ya da kaçarken polis ara sokağa dalıp aniden önüme çıkarak yolu bloke etme vastıtasıyla da durdurabilirdi.
Kenara çektim, ailemi çağırdılar yalvar yakar polis beni affetti. o günden sonra bir daha ehliyetsiz matkap bile kullanmadım
Diyeceğim o ki;
Sorumluluk sahibi olun, bu işler oyuncak değildir. Büyük güç büyük sorumluluk ister. Polis yetkisi dahilinde güç kullanabilir, önemli olan kendinizi bu konuma düşürmemek..
Aynı şekilde antalya'daki gencecik kardeşim yaşındaki çocuk da kenara çekip dursaydı belki bunlar başına gelmeyecekti...İnanın çok üzşlüyorum böyle haberleri görünce..
Polis kaçan kişinin yaşının küçüklüğüne, huyuna suyuna göre hareket etmez. Dur ihtarına uymayan kişi sonuçlarına maalesef katlanıyor..
Abi bende durdum korkudan ama 600 ytl yazdılar..
kardeş ceza yiyecek bir duruma düşürmeyeceksin kendini..
Ehliyetin yoksa binmeyeceksin, binersen de sonuçlarına katlanacaksın..
şu günlerde özellikle terörün tavan yapdığı zamanlarda polisde çok ihpar alıyor ve hatırlarsanız pkk nın scooter motora bomba yerleştirdiği bir iki eylemi olmuşdu o yüzden polisler her türlü düşünebilir yani sizinle aynı düşünmesini beklemeyin
siz polisden kaçarım yırtarım diye düşünürken polis çok farklı bir zihniyette olabilir bu canlı bomba yada eylemci olarak düşünebilir.. ve dur ihtarına uymassanız yaalar ateş etme hakkıda vardır..
ben o çarpan aracın polıs olduğunu düşünmüyorum:S
bir defa zaten araç üzerinde sinyalleri yok,
yani olan şuki,
araç şahsi araç,
sürücü karambol esnasında çarpmışş,,,
üzücü bir durum,
trafikte Dikkat Çok Milyon Motorcu...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)