Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Yamaha R1 & Volvo Wagon

REKLAM ALANI

Saçma bir yarış, volvo fake araba modlanmış kabul ama r1 resmen bekliyor hızlanmasını, artı 180 km/h den sonra adam gaz vermiyor, r1in son sürati 180km/h mi? tartışmaya değmez... Volvo egosunu tatmin etmiş, 600cc lik makina bile bu volvoyu geçer.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    R1 işi bilmiyor

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı copernicus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saçma bir yarış, volvo fake araba modlanmış kabul ama r1 resmen bekliyor hızlanmasını, artı 180 km/h den sonra adam gaz vermiyor, r1in son sürati 180km/h mi? tartışmaya değmez... Volvo egosunu tatmin etmiş, 600cc lik makina bile bu volvoyu geçer.
    Dostum 180 km/h değil 180 mil = 290 km/h.Ayrıca R1'i süren Rossi'de olsa Volvo'ya yetişemez gibi geliyor.

Motosikleti
    cIbıRcık repsol :)
    aracın sadece kasası volvo bir diger videoda aynı aracın kaputu acılıyor aracta corvette v8 motor war ve bu motorda gelstrlmiş standart diill !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum 180 km/h değil 180 mil = 290 km/h.Ayrıca R1'i süren Rossi'de olsa Volvo'ya yetişemez gibi geliyor.
    R1 in 3. ve 4. vites değişimlerinde ki hızlarını söyleyebilirmisin. Söledikten sonra sessiz kalma hakkına sahipsin

Motosikleti
    YBR 125 (ara ara er6 n (: )
    Aynen arkadaşım katılıyorum.
    Birader ne kadar çok uzman varmış haberimiz yok.
    videoda R1 i süren pilotun, araçla belli mesafeyi korumaya çalıştığını gidişinden anlamamak mümkün değil. adam redline a yakın bi yerde gazı bile kesti volvoya fazla yaklaşınca. Ayrıca belli bi hıza ulaştıktan sonra -ki volvo belli ki mod lu- yetişmesi mümkün olmamış. R1 her motorlu araca yetişir diye bişey yok. Uzun mesafede böyle geçiyorlar işte.

R1 aynı şekildeki başlangıçta yani 50 mp/h hızda lmitlerini zorlayıp bassa dahi o volvo belli ki onu yine geçecek.
    [B][COLOR="Red"]ozaN[/COLOR][COLOR="Navy"]...[/COLOR][/B]

Alıntı oz! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen arkadaşım katılıyorum.
    Birader ne kadar çok uzman varmış haberimiz yok.
    videoda R1 i süren pilotun, araçla belli mesafeyi korumaya çalıştığını gidişinden anlamamak mümkün değil. adam redline a yakın bi yerde gazı bile kesti volvoya fazla yaklaşınca. Ayrıca belli bi hıza ulaştıktan sonra -ki volvo belli ki mod lu- yetişmesi mümkün olmamış. R1 her motorlu araca yetişir diye bişey yok. Uzun mesafede böyle geçiyorlar işte.

R1 aynı şekildeki başlangıçta yani 50 mp/h hızda lmitlerini zorlayıp bassa dahi o volvo belli ki onu yine geçecek.
    Bunu anlamak için uzman olmaya gerek yok sen söyleyebilirmisin bana 3. ve 4. vites değiştirme hızlarını ???

Motosikleti
    cIbıRcık repsol :)
    Ya arkadslar r1 aslında volvoyla değil modifiye edilmiş cift turbolu 8 silindir corvette ile yarısıyo sadece kasa volvo hemen yanda aynı aracn bi linki daha var ve motoru gözükyor.

Motosikleti
    Bunu anlamak için uzman olmaya gerek yok sen söyleyebilirmisin bana 3. ve 4. vites değiştirme hızlarını ???
    Arkadaşım konunun vites değiştirme hızlarıyla ne alakası var. ayrıca bu sorduğun sorunun cevabı hava, yol vs gibi şartlara göre değişir. Öyle R1de şu süratte şu vites değiştirilir diye bi genelleme yapamazsın. İvmelendirmeyle alakalı bi durum.
    burada konu bu motorun bu arabayı geçememesi.. ki zaten bu normal bi durum. 1100 hp lik bi araçtan bahsediliyor. araç hareketli halde iken hızlanışa geçiyor. 50mp/h gibi bi hız. 85-90 km/h gibi bi hıza tekabül ediyor yanılmıyorsam. e bu hızda iken yani kalkışı çoktan geçmişken, hızlanması daha kolay. yol da uzun olunca r1in geçilmesi kaçınılmaz oluyor. ki pilot asılsa motora baştan geçecek her ne kadar daha sonra yine de geçilecek olsa dahi. bilerek motorla basmıyor bekliyor aynı mesafede gitmek için. olay burda sadece. yani 3. ve 4. vites değiştirme hızı diye bi kavramı nerde okudun bilmiyorum ama galiba henüz okumuşsun.

Alıntı oz! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım konunun vites değiştirme hızlarıyla ne alakası var. ayrıca bu sorduğun sorunun cevabı hava, yol vs gibi şartlara göre değişir. Öyle R1de şu süratte şu vites değiştirilir diye bi genelleme yapamazsın. İvmelendirmeyle alakalı bi durum.
    burada konu bu motorun bu arabayı geçememesi.. ki zaten bu normal bi durum. 1100 hp lik bi araçtan bahsediliyor. araç hareketli halde iken hızlanışa geçiyor. 50mp/h gibi bi hız. 85-90 km/h gibi bi hıza tekabül ediyor yanılmıyorsam. e bu hızda iken yani kalkışı çoktan geçmişken, hızlanması daha kolay. yol da uzun olunca r1in geçilmesi kaçınılmaz oluyor. ki pilot asılsa motora baştan geçecek her ne kadar daha sonra yine de geçilecek olsa dahi. bilerek motorla basmıyor bekliyor aynı mesafede gitmek için. olay burda sadece. yani 3. ve 4. vites değiştirme hızı diye bi kavramı nerde okudun bilmiyorum ama galiba henüz okumuşsun.
    Sen beni anlamamışsın yoksa bu kadar açıklama yazmazdın. Peki biraz daha sonuca yakın bir soru o zaman 4. vites ten 5. vitese geçerken o soldaki dijital gösterge kaçı gösteriyor sorum çok zor değil sanırım. Bir de km cinsinden sölersen daha kolaylaşacak işimiz, yaptığı hız mil ya !!!! ( Dikkat et bu hızdan sonra 2 vitesi daha var )

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Araçların rüzgar dirençlerini, kg başına düşen hp miktarlarını,asfalta aktarılan hp miktarlarını falan hesaplarsanız bu işin içinden çıkılır

Videodaki R1 sürücüsü motoru maksimum atakta kullanmıyor olabilir.

R1,Volvo görünümlü canavardan daha yüksek son hızlara ulaşıyor olsa idi(ki net bilmiyoruz), R1'in ara hızlanması Volvo'dan bariz farklı olsa idi bu araç ile arasındaki farkı belli bir süre sonra kapatırdı.

Bu Volvo zaten standart bir araç değil. Bir arkadaşın dediği gibi Corvette motorunun aşırı beslemeli halini kullanıyor.

Ankara'daki bunun gibi bir araç var ve yürürken bu aracı geçen SS yok.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90
    bu adam hayabusayı kullansaydı gene gecemezdı
    ::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
    Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Tamam araba güçlü ama ibreye bakarsanız motorun yavaş hızlandığını göreceksiniz araba 1100BG olduğunu ve üstünde çift turbo olduğunu idda ediyorlar ama yine r1 geçerdi.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arkadaşlar Tartışmaya gerek yok .

STANDART R1 2009 MODEL 29.500 YTL
    STANDART R1 2004 MODEL 15.000 YTL ORTALAMA RAKAM

O Araç zaten R1 den pahalı R1 i geçmek içinde benim tahminim bi 30.000 ytl harcamıştır. Kısacası biri 50.000 diğeri 15.000 ytl lik araçlar

Sıfır rakamlara vurursak standart üretim araçlardan R1 i yada bir başka Super Sport Motosikleti geçecek aracın en ucuzu 250.000 dolar

Demek oluyor ki 4 TEKERCİLER BOŞUNA KASMAYIN PARANIZI SAĞA SOLA SAÇMAYIN
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

r1 3. vites 100mph 4. vites 160 mph de vites atıyor arkadaşlar yani adam 4. viteste yaklaşık 255-260 km/h hız demek... Peki r1 in son hızı nedir 300 km/h diyelim (tam bilmiyorum) 5.vites te 280 km/h 6.vitesinde de 300 mü yapacak bu işte bir saçmalık yok mu? Gerçek 1000 bg civarı arabanın kaçmasını görmek istiyenler bugatti veyronun r1 le yaptığı kovalamacayı izleyebilirler.
    ( Yok mu bana hak vercek bir kişi bile ) Not : R1 in kadran mph gösteriyomuşşş.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Adam sürememiş ki.... Ama volvo da boş değil...Yüklü....
    Hadi bunu da geçsin de görelim....

http://www.beatfiltering.com/index.p...59fa6542d20526
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    R1 in 3. ve 4. vites değişimlerinde ki hızlarını söyleyebilirmisin. Söledikten sonra sessiz kalma hakkına sahipsin
    3.vites 150 km/h = 93 mil

4.vites 220 km/h = 135 mil

Dostum dediğim gibi,R1 son süratine yetişiyor ama Volvo hala arayı açmaya devam ediyor.Adam elinden geleni yapmış,R1'i Rossi'de sürse gene yetişemez o araca.Çünkü R1 kesiciye girmiş ama Volvo hala ivmeleniyor.

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    vites gostergesinin kagitla kapatilmis oldugu bile yazilmis pes valla yahu gostergeyi kapayan sadece ruzgar ile hareketlenmis anahtarlik , mil ile km arasindaki farkli da iyi anlamak gerekiyor sanirim.Bence video'daki r1 in uzerinde kim olursa olsun o ivmelenme ile geride kalacakdir.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Sen beni anlamamışsın yoksa bu kadar açıklama yazmazdın. Peki biraz daha sonuca yakın bir soru o zaman 4. vites ten 5. vitese geçerken o soldaki dijital gösterge kaçı gösteriyor sorum çok zor değil sanırım. Bir de km cinsinden sölersen daha kolaylaşacak işimiz, yaptığı hız mil ya !!!! ( Dikkat et bu hızdan sonra 2 vitesi daha var )
    Ya arkadaşım ben seni anladım da, videoda senin de dikkatini çekmiştir ki; motor redline a neredeyse girecek. ve 6.vitesteyken redline a yakın bi yerde sence R1 180 km/h da takılı kalır mı?
    Hadi diyelim ki o 180 km/h. 6 viteste redline a girmk üzere iken ne kadar daha devirlenmesi gerekiyor son hızına ulaşmak için?

3.vites 150 km/h = 93 mil

4.vites 220 km/h = 135 mil

Dostum dediğim gibi,R1 son süratine yetişiyor ama Volvo hala arayı açmaya devam ediyor.Adam elinden geleni yapmış,R1'i Rossi'de sürse gene yetişemez o araca.Çünkü R1 kesiciye girmiş ama Volvo hala ivmeleniyor.
    Tekrar iyi akşamlar video yu şimdi tekrar izledim ben mi yanlış görüyorum anlamadım ki ivmelenme 3. viteste başlıyor kadran 50 yi gösteriyor 100 e kadar sonra 4. vites ile 160 a kadar redline i görüyor ondan sonra 5. vites ve vitesi doldurmadan 6.vites geliyor sonra redline gozukuyo tüm bunlar la beraber kadran en son 180 i gösteriyor. Video böyle değil diyen varsa beri gelsin.
    Soru 1 : Kadrandaki hız km/h cinsinden mi okuyucaz mph mi olarak ?
    Soru 2 : 4. vitesinde 160 ı gören R1 6. vitesinde nasıl olurda 180 e kadar zor çıkar bu mph olsa da aynı şey... (20Mph*1,6 = 32Km/h) Kimse bana 5. ve 6. vitesinde sadece 32 Km/h hızlanabilir diye bir şey söylemesin lütfen...
    Soru 3 : R1 in kadranını illaki mph cinsinden okumak gerekiyor çünkü 180 Km/h ile yarış olmaz... Kadran mph midir ? Not : 4. vites geçişi kadran da 160 gözüküyor 4. viteste r1 270 km/h mi yapıyor?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler