ya bu tip videolar moralimi bozuyo arkadaşlar mümkünse videoları seçerken biraz daha dikkatli olalım..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
bende kasksız dolaştım ilk başlarda ama ilk defa senden duydum ağırlık yaptığını.Neyse sen ne olursa olsun ihmal etmemeye bak inan hiç ummadığın anda işine yarayacaktır.Başımdan geçtiği için söylüyorum motorla bir kez kaza yaptım ve kaskım parçalandı kask sayesinde bugun hayattayım,o gün bu gündür gideceğim yer 100mt bile olsa takarım.2 kaskım var biri her daim yedekte durur.10kg de olsa kullanmak zorudayız!
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
nereye bakarsan oraya gidersin derler ya aynen oyle olmuş kamyonu görünce kamyona bakmış ve kamyona gitmiş yazık olmuş.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Nereye bakarsan oraya gidersin die birşeye inanmıyorum ben!...HErhangi bir aktivitede bulunmazsan viraj için istediğin kadar bak gitmezsin...Olay budur...
Ayrıca o hızda o virajı almanın mümkünlüğünü kameranın takılı olduğu arkadas göstermiş.Sadece çizgisini kaçırmış ve telaş yapmış....AMa tuğper'in haberinden sora bunu izlemek beni yeniden ağlattı...
AKIN FİDAN
çok kötü.... Hele ki o çeken arkadaşın o andaki durumunu düşünemiyrum....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
http://korku.izlesene.com/video/kork...eRelatedThumbi
benim gözümede b takıldı o videoyu izledikten sonra bu hızda yanlış bi manevra=ölüm
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
böyle motor kullanırsak kask ne yapar koruma ne yapar dizlik ne yapar lütfen dostlar size bişey olmasın mümkün olduğunca riskli kullanmayalım zaten araç şöförleri gerekeni yapıyor yolda bizlere lütfen dikkat edin lütfen
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
aslında hakikaten o süratle alınamayacak bi derinlik görünmüyo viirajda. ama herşey sürücünün kendi limitlerini bilmesinde yatıyo. özellikle bölünmüş olmayan bi yolda viraj çalışmaktam bi çılgnlık
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
motosiklet denilen bu aracın en ufak bir hatayı dahi affetmediğini bi kez daha gördük burada, kısaca dikkatli olmak virajlara girerken artistik yapmamak doğru hız ve acıda dönmek gerek.
hepimizin başına gelebilecek birşey bence bu, bir anlık karşı şeride geçmeler
olabiliyor bazen, bu adam hatasının bedelini pahalı ödemiş bence :(
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Bu kaza yüksek süratten değil, sürücünün motora hakim olmamasından kaynaklanmaktadır. Dikkat ederseniz sağa doğru virajda sürücü çok viraj içinde kalıyor ve motor viraj dışına doğru açıyor. Burada yapması gereken viraja daha sol dıştan girmek ve motoru daha fazla yatırmaktı. Videoyu dikkatli izleyin motor karşıdan gelen araca çarpmadan hemen öncesinde nasıl virajın soluna doğru kayıyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Kabiliyetin ne ise, o kadar gaz açacaksın. Yoksa sonu böyle kötü sonuçlanabiliyor.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
abicim hız=ölüm motorda kaporta denen hiç bir şey yok lütfen dikkatli kullanalım
:thumright
Surucü deneyimsizliği+hız.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)