Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motor ,Hız Ve Ölüm :(

REKLAM ALANI
    one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayenizde oldu abi.Yoksa Allah bilir ama ben burda olmazdım.En azından hasta olur qene olmayabilirdim.Kaskımı seviyorum ama 1450 gram olması rahatsız ediyor :( boynumu ağrıtıyoR .Ama olsun yinede ayrılamıyorum.Hem modifiyeli motorda kask olunca daha ilginc oluo insan : )
    kaskın neresi ağır gelir dostum tarif edermisin?ilk defa birinin boynuna baskı yapan kask duydum hemde 1450 gr lık bir agırlıga sahip bi kask

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    ya bu tip videolar moralimi bozuyo arkadaşlar mümkünse videoları seçerken biraz daha dikkatli olalım..
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı one adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaskın neresi ağır gelir dostum tarif edermisin?ilk defa birinin boynuna baskı yapan kask duydum hemde 1450 gr lık bir agırlıga sahip bi kask
    sen yıllarca kasksız bin sonra nasıl baskı yapsın gor!

şaka bi yana mondial in beleş verdiği kask kafamda ucacak gibi oluo öbürü ise ne biliim uzun mesafede baskı yapıyor.En buyuk cektiğim acı da o kaskı 450 km başımda gezdirdiğim gün,

3 gün ağrı çektim.
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen yıllarca kasksız bin sonra nasıl baskı yapsın gor!

şaka bi yana mondial in beleş verdiği kask kafamda ucacak gibi oluo öbürü ise ne biliim uzun mesafede baskı yapıyor.En buyuk cektiğim acı da o kaskı 450 km başımda gezdirdiğim gün,

3 gün ağrı çektim.
    bende kasksız dolaştım ilk başlarda ama ilk defa senden duydum ağırlık yaptığını.Neyse sen ne olursa olsun ihmal etmemeye bak inan hiç ummadığın anda işine yarayacaktır.Başımdan geçtiği için söylüyorum motorla bir kez kaza yaptım ve kaskım parçalandı kask sayesinde bugun hayattayım,o gün bu gündür gideceğim yer 100mt bile olsa takarım.2 kaskım var biri her daim yedekte durur.10kg de olsa kullanmak zorudayız!

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı one adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende kasksız dolaştım ilk başlarda ama ilk defa senden duydum ağırlık yaptığını.Neyse sen ne olursa olsun ihmal etmemeye bak inan hiç ummadığın anda işine yarayacaktır.Başımdan geçtiği için söylüyorum motorla bir kez kaza yaptım ve kaskım parçalandı kask sayesinde bugun hayattayım,o gün bu gündür gideceğim yer 100mt bile olsa takarım.2 kaskım var biri her daim yedekte durur.10kg de olsa kullanmak zorudayız!
    kesinlike haklısın.Sonucta kaç kg olursa olsun takacağız.kendimiz için takmalıyız...
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    nereye bakarsan oraya gidersin derler ya aynen oyle olmuş kamyonu görünce kamyona bakmış ve kamyona gitmiş yazık olmuş.
    İki kişinin bindiği motor değildir.

Forumdan Uzaklaştırıldı

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı sametrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nereye bakarsan oraya gidersin derler ya aynen oyle olmuş kamyonu görünce kamyona bakmış ve kamyona gitmiş yazık olmuş.
    Nereye bakarsan oraya gidersin die birşeye inanmıyorum ben!...HErhangi bir aktivitede bulunmazsan viraj için istediğin kadar bak gitmezsin...Olay budur...

Ayrıca o hızda o virajı almanın mümkünlüğünü kameranın takılı olduğu arkadas göstermiş.Sadece çizgisini kaçırmış ve telaş yapmış....AMa tuğper'in haberinden sora bunu izlemek beni yeniden ağlattı...
    AKIN FİDAN

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    çok kötü.... Hele ki o çeken arkadaşın o andaki durumunu düşünemiyrum....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

http://korku.izlesene.com/video/kork...eRelatedThumbi
    benim gözümede b takıldı o videoyu izledikten sonra bu hızda yanlış bi manevra=ölüm
    [COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
    ::sapka::::gleam::

böyle motor kullanırsak kask ne yapar koruma ne yapar dizlik ne yapar lütfen dostlar size bişey olmasın mümkün olduğunca riskli kullanmayalım zaten araç şöförleri gerekeni yapıyor yolda bizlere lütfen dikkat edin lütfen
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    aslında hakikaten o süratle alınamayacak bi derinlik görünmüyo viirajda. ama herşey sürücünün kendi limitlerini bilmesinde yatıyo. özellikle bölünmüş olmayan bi yolda viraj çalışmaktam bi çılgnlık
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı modify adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hız fazla ama hangimiz altında o motor olsa basardık değil mi ?
    en güzeli agresiz makinalar kullanmamak o yüzden racerları sevmem, 135km ile o virajda yol alırsan tabi sonuc böle olur 90km bile fazla oraya üzüldüm

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    motosiklet denilen bu aracın en ufak bir hatayı dahi affetmediğini bi kez daha gördük burada, kısaca dikkatli olmak virajlara girerken artistik yapmamak doğru hız ve acıda dönmek gerek.

marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    hepimizin başına gelebilecek birşey bence bu, bir anlık karşı şeride geçmeler
    olabiliyor bazen, bu adam hatasının bedelini pahalı ödemiş bence :(
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Bu kaza yüksek süratten değil, sürücünün motora hakim olmamasından kaynaklanmaktadır. Dikkat ederseniz sağa doğru virajda sürücü çok viraj içinde kalıyor ve motor viraj dışına doğru açıyor. Burada yapması gereken viraja daha sol dıştan girmek ve motoru daha fazla yatırmaktı. Videoyu dikkatli izleyin motor karşıdan gelen araca çarpmadan hemen öncesinde nasıl virajın soluna doğru kayıyor.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kaza yüksek süratten değil, sürücünün motora hakim olmamasından kaynaklanmaktadır. Dikkat ederseniz sağa doğru virajda sürücü çok viraj içinde kalıyor ve motor viraj dışına doğru açıyor. Burada yapması gereken viraja daha sol dıştan girmek ve motoru daha fazla yatırmaktı. Videoyu dikkatli izleyin motor karşıdan gelen araca çarpmadan hemen öncesinde nasıl virajın soluna doğru kayıyor.
    haklısın ama onun ordaki dikkatsizligi ve acemilgini hız dahada pekiştiriyor ve kamyonu görünce bütün kontrolünü kaybetti (((

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Kabiliyetin ne ise, o kadar gaz açacaksın. Yoksa sonu böyle kötü sonuçlanabiliyor.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    abicim hız=ölüm motorda kaporta denen hiç bir şey yok lütfen dikkatli kullanalım
    :thumright

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Surucü deneyimsizliği+hız.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)