Batman'da motosikletli bir sürücünün bir kadına çarpması ve kırmızı ışık ihlali yapan iki aracın çarpışma anı Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
http://haber.mynet.com/videosayfali/...an65%252Ewmv/0
Batman'da motosikletli bir sürücünün bir kadına çarpması ve kırmızı ışık ihlali yapan iki aracın çarpışma anı Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
http://haber.mynet.com/videosayfali/...an65%252Ewmv/0
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Paylaşım için teşekkürler,
İlk kazada insanlar nasılda toplanıyorlar hemen, karıncalar gibi. Topu topu 3-5 kişi yardım edecek kadına diğerleri tamamen ne olmuş diye bakmak için koşturuyorlar herhalde.
..::.. GO ..::..
insanlar sanki olayı bekliyorlarmış gibi koşuşturuyorlar. Umarım kadın iyidir..
paylaşım için sağol erol abi
[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/mobesebatman65.wmv[/MEDIA]
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
görende erzak dağıtıyolar sanır, millet ne kadar meraklı ya..
1. kazada yaya fena yaralandı sanırım. Ancak millet olarak garip bir huyumuz var, oraya arı kovanı gibi üşüşen insanların neredeyse tamamı yardım etmek için falan değil meraktan toplanıyorlar. Hadi ilk 3-5 kişi yardıma koştu, gerisi ne yapacak orada, adamı havasızlıktan öldürecekler
ekmek çıktı gibi bi olay olmus kalabalığı gören koşmuş gitmiş
Video Açılmıyor Ne Yazıkki İzleyemiyorum :(
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
suç kimde ben tam çözemedim yayada mı motosikletlide mi ama milletin bi anda olay yerine üşüşmesi trajı komik bi olay
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
Motorcu biraz suratli, yaya da park ta geziyormus gibi karsidan karsiya geciyor.
kadının yolun ortasında ne işi var? Araçlardan çok, insanlar motosikletlileri dikkate almıyor!!!
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
Çok ilginç yaa sanki fake gibi ama üzücü bir olay büyük geçmiş olsun vatandaşımıza
yalnız bişey dikkatimi çekti.motorsiklet sürücüsü kendisi yaralanmasına rağmen yinede kalkıp kadına bişey oldu mu acaba diyerek yanına gidiyor.bütün halk kadına odaklanmış.istese bence ordan kaçabilirdide.hatta motorsikletini kaldırma gibi bir girişimde bile bulunmadı.araba(4 teker) sürücüleride tam tersi vurup kaçıyorlar.bunun gibi birçok şeye rağmen trafik magandası-serseri yine biz oluyoruz.bu nasıl bir mantıktır :( sürücüyede kadına allah şifa versin
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
üşüşmek diye buna denir..
Ne Meraklı İnsanlarımız Var :S Birini Gasp Yapsalar Yardımına Kimse Koşmaz
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Topic biraz hortlamış gibi
Sanki oyuncak dağıtımı yapılıyor....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)