benden yorum yok!!!
benden yorum yok!!!
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Soytarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sizin Yüzünüzden Motoru Tam FULL Korumalı Adam Akıllı Kullanan Sürücülerede Pis Pis Laflar Söylüyolar Biyerlerinizi KIRINDAAAA Aklınız Başınıza Gelsin ADAM Akıllı Sürün Şu Meredi !!!
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
bizim gençlerimiz bu kadar cahil olmamalı çok özölöyorum yazık hepmizin annası babası var özmeyelim onları ve sevdiklerimizi uyaralım böyle motor sören kardeşlerimizi yazık içimiz acıyor her gön kaza haberleri duyuyoruz tabiki bu arkadaşlar bu siteye öye deyil ve belkide bilgisayarları bile yoktur ve gariban insanlardır eminim ama sonuçta insan dır bişiler yapmak lazım bu şekil olmamalı yoksa çok can yanar
ne diyeyim bunlara şimdi ben
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
belki abartı olucak ama bunlardan bi tanesine bişi olduğu zaman hiç acı çekmiyorum ve üzülmüyorum
bunlar ve kebapçı motorlarını deli gibi kullananlar yüzünden hepimize serseri gözüyle bakılmaya devam ediliyor yazık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
akrobat,k hareketlermiş.ayaklarını sallıolar
ben bunlardan beterlerini gördüm adam mobylette le 150 yapıyo 60 km den sonra titremeye başladığını düşünürsek tam bi cahil cesareti bu
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
yanlız arkadakinin ayak hareketleri kopardı beni anlamını bilen varmı
bunlar gibi asalaklar bi yere patlasa inanin uzulmem..
sert gozukse de her gun bu ve bunun gibiler yuzunden yasadigim trafik tacizlerinden kurtulurum belki bunlar teker teker patladikca..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bunlar asfalt yanığının tadını bilmiyo galibaaaaa allsh korusun ama düşünmesi, bile kötüü offf halan neler çektiğimi bi allah bilir bu iş şaka değil vee halan yaralarım 48 gün üstüne iyileşmediii yanii zerrenizin bile kıymetini bilinn
Drift Religion
fatih şubesi
Arkadakinin ayağını sallamasının sebebi hız kazandırmak.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
çok kızamıyorum çünkü bende mopetle çok yarıştım eskiden ama bir öyle yatak gibi yatmazdık motorun üstüne o zavallı ayakları sallayınca akrobatik hareketmi oluyor :D şaka bir yana yunanlılar ne gülüyordur bize beee
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
allah akıl fikir versın herkeze bak vermeyince baya zor oluyo demkki
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
motor bizim.. can bizim oldugundan,,
zaten motorda olmek istedigimizden sorun yok..diyo bu arkadaslar recep ivedik hesabi
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
160 km dedi de amma abartı ya 100 dese neyse
arkadşlar doğru söylüyolar bunun gibiler yüzünden tüm motorcuları kötülüyolar
lifan 100
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)