Çok hoş bir gösteri.
Helal olsun.
YBR125 '06
Dahya önce izlediğim ve hastası olduğum bir video.
Kuyucadısı tekrar bana bu görüntüleri hatırlattığın için teşekkür ederim.
İtalyanları tebrik ederim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu hareketler daha önce yapılmıştı
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Helal ya, çok iyiydi valla
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
bana da mail olarak gelmişti.Çok süper ya nasıl acaba çarpişmadan gelebiliyorar....bisürü motor anlayamadım.ama organizasyon süper....
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
ohanda çüş ve yuhanda vaş diyorum ki o da yeter zaten
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
Söleyecek kelime bulmada zorlanıyorum tek kelime ile muhteşem
:thumright
super ya ben o grupta olsam herhalde hepsının duzenını bozardım yapamıyacagım ıcın
çok güzel bir gösteriydi teşekkürler cadıcım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
tek kelimeyle mükemmel
Süper bi gösteri canlı izlemeyi isterdim...
Ellerinize saglık
Nostalji diyecegim ama sonrasında da boyle toplu bır gosterı gormedim
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
kuyu cadısı gerçekten hayran kaldım gavur yaparda biz yapamazmıyız düşüncesiyle bende derim ki şimdiden bi türk payragı çalışması yapmaya başlayalım mt. ailesi olaraknasıl olur????
harika birşey zevkle izledim.
bu arada kaç tane motosiklet var onuda saydım .
toplam:144 olaganüstü
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)