tır şöförünün anlamsız haraketleri bi baçağa mal oldu,ama tır şöförü elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor..
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...9.2008&b=Yilin polisinin hayatini karartan kaza&ver=88
tır şöförünün anlamsız haraketleri bi baçağa mal oldu,ama tır şöförü elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor..
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...9.2008&b=Yilin polisinin hayatini karartan kaza&ver=88
bu nasıl insanlıktır ya insan mıdır diyecek birşey bulamıyorum nasıl hareket ediyor birşey yok gibi hemde bakmadan
:bestmt:
Hakikaten ya böle insan namzetlerini görünce katil olmak geliyor içimden. Komik olan; adam (!) öldürmüş kefesine koyacaklar?
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
geçmiş olsun çok kötü ya allah sevdiklerine bağışlasın
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
çok kötü çarptı ya..
bi de tır şoförünü serbest bırakıyolar ya asıl sinir eden o yarın o yine birisine çarpmayacak mı?
geçmiş olsun kazazede kardeşimize...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Bu adamında ayaklarını kesmeliler.
TIR'ı hareket ettirmeyi görecek!
Vay geri zekalı alçak adam ya!
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
bu tür vicdansız insanları allaha havale ediyorum, düşünün kazazede polis memuru olmasına karşın şöför serbest kalmış, adalet sistemimizin içler acısı durumu ,allah vatandaşa acısın butür vicdansız insanlardan bizleri korusun
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Bumu Turkiye adaleti KATIL bu sofor resmen. Kontrolsuzce serite bodozlama girdi , kesin gordu motorluyu ve ben ondan buyugum eli mahkum duracak dedi icinden. Adami ezdi hic aracindan bile inmiyor ve araci birde ilerletiyor, Tanrim yaa adam hapiste olacagina serbest zavali motorlu polis tum hayati boyunca sakat biri olacak hayati kararacak. Hep soyluyorum halen soyluyorum egitim , bu egitim sistemi ile yola cikan herkez benim gozumde katil. Egolarini evinde birakmadan koca kamyonumla herkezi korkuturum herkezi ezerim diyen bu insanlar var oldukca hepimizin cani tehlikede!
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
sinirlerim bozuldu resmen ya. bu nasıl şerefsizliktir.
nasıl serbest bırakabilirlerki. ? Polis yani sonuçta. Sivil biri olsa hiç mahkeme falanda olmayacak demekki :@
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Off yaaa ! Allah hiç birimize kaza göstermesin !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Polis'e bile bunu yapıp serbest kalıyorsa vay bizim halimize.
Ayrıca bu şerefsizin TIR'ı olay yerinden çekerek uzaklaştırmasının bir tek tanımlaması var; "delilleri yok etmek".
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Ben, İçişleri Bakanı, İstanbul Emniyet Müdürü ya da MİT Müsteşarı olsam;
Bu tır şoförünü kamyonuyla beraber denize gömerdim.
gayet normal bi olay...her an içimizden birinin de başına gelebilir, alıştık artık böyle görüntülere... şerefsizin hayvanlığına dicek bişey bulamıyorum
bu tır şöförünü bi yerde sıkıştırıp dövelimmi ha ne dersiniz tabi şaka am hak ediyo
arkadaşlar bugün bu haberi okudum çok kötü oldum ya nasılda giriyo tırın altına ama o adamı nasılda serbest bırakırlar bu haksızlık insafsızlık ne durumlara düşüyoruz olan canı yanana oluyor
kaza yapan memur kankardeşimin çok yakın bi tanıdıgı ve suan bir bacagı yok sadece adi bi haywanın yuzunden hayatı karardı!
bunlar insan ewladı olamaz ya yatacak yerleri yok bu şeref yoksunu yaratıkların!!!
daha ne desemki bilmiorum ama içimden solediklerimi keşke o haywanın yuzune soleyebilsem!!!
şşş....iz ya bu adam
bakalım olayın sonucu ne olacak
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)