Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
neyse çıkmamış şurdan
http://www.timsah.com/getswf/v/ddrT0yQ_GdB
ek:
burdan da açılmıyo
facebook.com/kaskafa
Naaaptı laaa ooo
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Bu videoyu ilk gördüğümde de çok gülmüştüm. Arkadaşlar gaza basıp gitmeyi isriyorlar ama gaza fazla asılınca yere yapışıyorlar. Hele o sonunda ayakkabısı bile ayagından fırlıyorya ozaman çok güldüm :D
Tekirdağ-Çorlu
Çok kere izledim ama her izlediğimde kopuyorum
Dünya kadar hazırlık yapıyolar bi gaz vermesiyle iş nanayy ....
ön kalkıyo mu fazlasıyla
çaba sı sonuç veriyomu fazlasıyla
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
süper yau bu araplar oldum olası komik gelir bana
Abi hayırdır
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
valla ben yapmadım
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bu olayın bire bir aynısı geçen akşam ışıklarda önümde oldu...
gencin biri kızları görünce gaza geldi.. 2 zamanlı Minsk 125 affetmedi artçıyı aynen kase üstü yere oturttu ve sürücü de aynı bu arap gibi motorla vals yapmaya kalktı...
yarıldım gülmekten.. ama durup yardım etmeyi ve nasihatte bulunmayı da ihmal etmedim
ewet gülmekten koptum fakat diğer kazalarıda izleyince hiç gülemedim kazaların %99 u arabaların yüzünden oluyor biekaçtaneside ya dengesizlikten yada artislik şow yapacam diye kaza yapıyorlar ama geneli arabaların yüzünden oluyor arabaları trafikten men edelim :D:D:D
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
arabalar motsikletlerden daha tehlikeli eğer motosiklet yoğunluğu arabalardan daha fazla olsaydı bence kazalar daha az olur olsa bile ölümlü olanları çok daha az olurdu...
Benim için en önemli şey hız... O 10 Saniyede ben özgürüm...( cehenneme git toretto...:cat:)
bu araplarda döte sürmeye akıl yok yaw
ya sev ya terket...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)