Adam işini biliyo yaw
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Yazıyor işi yazıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
abi yalnız hasta ve sok oldum adama süper tek kelimeyle...
yazık motora be yaaaa
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Daha önce izlemiştim. Gerçekten mükemmel bir denge becerisi.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Helal valla. Sonunda olan oldu motor yeri öptü ama :D
Tekirdağ-Çorlu
ilanı falan cıkarsa almayalım, yatışı belgeli motorun
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
bravoooooo super artıstık hareketler...bu ogrenılebılır bısımıdır acaba?? bence ancak anne karnından ıtıbaren bu işte olan bırı yapabılır gıbıme gelıyor
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Her sey hos guzelde bu video nun bir Turke ait oldugunu kim diyor acaba. Herkez olabilir. Ki zaten mekan Turkiye degil otoparkin isaretlenmesinden belli.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
videodaki yer türkiye değil kesinlikle...
ama adam iyi kulanıyor
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
Adamların konusmaları Türk aksağanı gibiydi ondan Türk olabilir dedim. Maksat ülke popülaritesini arttırmak belki başka bi Türk arkadasımız da esinlenip yapabilir ama Gaza Gelmeyelim Aman
cok güzel helal olsun tabii ki ama o son saniyedeki ellerini acıp havaya kaldırması aklıma hemen sener sen ve kemal sunal ın bi filmi geldi :D vaaaaaaaaayyyy getti süloooo der gibi bu adamda vaaaaay getti motorum dio gibi geldi bana ama naparsın kendi düşen aglamaz :D
600 RR değil o.. 1000RR ı oynamış adam
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
Asfaltı ağlatmanın tarifini yap bu elemanın resmini yapıştır helal valla...
Yanlız bunları yapmaya çalışırken kimbilir kaç motor harcadı eleman? En pro haliyle bile yeri öptürdü motora valla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)