alet canavar gibi gidiyo ya,olduğu yerde dönüp duruyo,driftin babasını yapıyo valla:D
alet canavar gibi gidiyo ya,olduğu yerde dönüp duruyo,driftin babasını yapıyo valla:D
abi buna biraz camber ekleyin varya driftin kralını yaparsınız :D
Benim için en önemli şey hız... O 10 Saniyede ben özgürüm...( cehenneme git toretto...:cat:)
elınıze emğınıze sağlık guzel bır calısma..
erol ustam bu işler senin elinden geliyor
Bana şöyle atlayan zıplayan bi ATV yapar mısın?
Yaş 45 oluyo bayatlamadan olgunlaşmak gerek.
şasi sağlammış . kapalı otoparklara bir uğramanız lazım . drift yapmak istiyorsanız
erol ustam sen bitanesin bee
eyt be iste budur:D
İyi dönüyor Fırıldak gibi Bununla istanbul trafiğinde olduğunuzu düşünsenize . 1000 cc'Lik bir motorla falan two brothers egzos'lu dehşet olur
Yatarak giderek kamyonların altından bile geçilebilir
Helal Olsun Süper olmuş Videolar için teşekkürler................
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
seri üretim derken ben budum farklı bi puroje daha çılgın dah seri olucak bu şaseye suzuki GSX_R600 motoru koymayı üşünüyo nrdersn usta başlayalım işe
Güzel bir makina olmuş... Ellerinize sağlık.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
slm usta motor düzelde onun üstüne 2 t makına koysan daha ıı olurdu
kaskın nerde amcaaaaa..
şimdi bana parlamayın hadi ters döndü kafanın derisini yüzer o asfalt..
ALLAH KORUSUN..
Helal olsun elleriniz dert görmesin güzel bir çalışma el emegi göz nuru video cok güzel tebrikler...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Gerçekten güzel olmuş, emeğinize sağlık
ELINE SAGLIK MONDIALLIN 100 KH MOTORU VAR UZERINDE SANIRIM MANYAK HAREKETLER YAPILIR SATEN SENDE YAPMISSIN HELAL BIZ TURKLER ISTESEK VARYA UZAYA BILE CIKARIK YA ISDE PARASIZLIK ENGELLIYOR YOKSAA OOOOOOO
statörü oldugu kapak mondial . , debrıyak vs oldugu kapak yuki super toplama motor olmus
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)