İzlerken motorsiklettekine birşey olmayacağından emin oldugun video diyebiliriz.
Google ghostrider yaz görürsün
bu kadar tepki niye oluyor sevgili arkadaşım ben sana söyleyeyim mi ?
sizin sürüşünüz masum kalmasına rağmen, buraya işte böyle bastık aralardan böyle geçtik diye videolar koyuluyor bazıları da evet motorla böyle sürülüyor demekki diyerek deneyip kaza yapıyor. hayatlarını kaybediyor yapsanız bile koymayın lütfen. kendiniz izleyin zevk alıncak bir yanı yok ama zevk alın
senin videon bilinçsizliğe güzel bir örnek tepkiler ondan. ne varki bunda diyorsun. diyelimki sola sinyal verdin sollama yapacaksın arkandaki otomobil bastı kornaya ben de sağa çıktım diye senin yaptığın gibi geliyor. toparlayabilecek misin risksiz sürün maceralı sürüyosanız da buraya koymayın kardeşim bu kadar basit
bursa çıkışı sorası eskişehir yönü sanırım bu arada bayadır gelmedim ama çevre yolu bittikten sora mezitler içi falan olsa gerek
gezin güzel ama sollama yasak çizğilere uyarsan daha güzel olacak
kurallara uyan bi arkadaş
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
etiketlerde güzelmiş
Tags:
Kawasaki Er6-f Er6f 650R Sollama Makas Overtaking Motosiklet Motorsiklet Motor Oto Otomobil Araba Eskişehir Türkiye Turkey
makas falan ilgimi çekti heeeheeeheeee
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
profesyonel demek kurallara uyan demekmi yani :D bildiğim en iyi sürücü oğuz-AnTALyA ve adem :D
offfffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)