Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bi arkadasa cevap....

REKLAM ALANI
    nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Normalde hıc sevmedıgım muahbbetlerdır ama cok atıp tutuyolar banada yapmadıgım bısı yaptırdılar yanı

Zaten bı ıddamızda yok altı ustu skuter

Alıntı SaRı39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zor yapar 100 km bayır aşağı ruzgarı arkana alırsan belki

Buda rüzgarlıgın arkasına yatarak hız denemem gece cektıgım video da var onda tam 140 a oturuyor ( demıyorum kı 140 gıdıyor olcumlerımıze gore araba ıle 10-15 km cıvarı fazla gosterıyor ) ama bunda onden bıraz ruzgar vardı ancak o kadar gıttı

Bu youtube acabılenler ıcın eger gecen verdıgım pro kuruluysa eger..

BUda acamayanlar ıcın google video.

Google Video
    Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, Google Video sitesinde hata oluşmuş ya da flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir. .
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GT650R
    Bilip bilmeden konuşan çok var,
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    yani tahminim sern orda 115 -120 max gibi bi hız yapıyorsun
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    işte bu kadar basit.bilip bilmeden konuşmamak lazım
    Orgazma Dudak Büktürür

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    kardeş senin videoyu izledim allah kaza bela vermesin ama kızmaca darılmaca yok sadece kendi yorumumu söylicem. Benim motor da çin malı ama videoda izlediğimde hani yolun akışını çekmişsin ya işte o benim motorun anca 100 km hızı benim ibre 10 km fazla gösteriyo yani ibremin 110 filan aşağı yukarı tahminim bu. saate 90 km hız saniyede 25 mt yol demektir içinden say seksensekiz diye bakalım saniyede 25 mt fazla yol alıyomusun. çektiğin videoda saniyede 25 mt anca yol alıyosun. Benim motorda saatte 100 km hızla giderken yol akmaya başlıyo seksekiz diyene kadar otobanda ikidirek arasının yarısını geçmiş oluyom.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    Octavia
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş senin videoyu izledim allah kaza bela vermesin ama kızmaca darılmaca yok sadece kendi yorumumu söylicem. Benim motor da çin malı ama videoda izlediğimde hani yolun akışını çekmişsin ya işte o benim motorun anca 100 km hızı benim ibre 10 km fazla gösteriyo yani ibremin 110 filan aşağı yukarı tahminim bu. saate 90 km hız saniyede 25 mt yol demektir içinden say seksensekiz diye bakalım saniyede 25 mt fazla yol alıyomusun.
    ilk fırsatta denıyecem tesekkur ederım ancak o yolu gosterdıgımde gazı bırakıyorum bı mıktar ve kalktıgım ıcın ruzgar vuruyor orda hızım dusuyor ondan ogle gozukmus olabılır...Benım sadece test ettıgım araba ile oldu onda da baktıgımızda 10-15 km gıbı bısı fazla gosterıyordu...Zaten yolu cekerken dınlersen motorun sesı baya azalıyor....
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    140 değil ama 110'u geçmiş gibi görünüyor.

Motosikleti
    Octavia
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    140 değil ama 110'u geçmiş gibi görünüyor.
    Kesınlıkle zaten ımkansız 140 saka gıbı bısı olurdu sanırım max 110-115...

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı nitrious81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesınlıkle zaten ımkansız 140 saka gıbı bısı olurdu sanırım max 110-115...
    en yakın zamanda bende çekicem bir video inş ama benimkisi vitesli olduğundan kara kara düşündürüyo nasıl çekicem diye. Malum vites atmak gerekiyo kamera aparatıda kamerada yok. Ama çektiğim videoda 120 km hızın üstüne çıkmıcam Çünki rüzgar acayip etkiliyo o süratlerin üzerinde
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ibrede sapma var bi ara başka bir motorla yan yana dene..
    100 ü geçtiğini sanmıyorum
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya ne onemi var 120 yada 140 yapmasının yapıosa ne guzel kardeşim yapmıosa sanane nie bukdr dert edersiniz anlamam ben 1sene scooterımla 115i gecemedim gkn aldı 125 gordu eyw dedim

onemli olan nekdr hız yaptıgı diil nekdr cabuk o hıza ulastıgı benim için cunku 2-3km gttikten snr yavas yavas hızlanırken 120-140 arasında hiç fark yok sonucta cin malı motorlar gostergesinden motoruna kadar herseyleri bi garip
    true love..

Drift Religion

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    birazdan kilitlenir bu başlık

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bende arn 150 vardı ibre 100 gösterirdi ama gps im 87km
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Octavia
    Alıntı HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birazdan kilitlenir bu başlık
    Kitlenecek bı durum yok arkadasım ibrenızde en fazla kacı gordunuz baslıgı duruyorsa buda durur hem burda agım sahım ıddalarda yok sadece bi video ve her kez fıkrını solemıs bende merak edıyorum dogrusu gercekten kac gıdıyo GPS olsa valla deneyecem Ben sadece 100 u yaptıgnı hatta az da olsa gectıgını dusunuyorum zaten ıddaa edemes kımse o motor 135 gosterırken 135 yaptıgını o bısıyın mantıgı zaten yok ben sadece arkdasın yokus asagı olsa ve arkanada ruzgarı alsan o zamana BELKI 100 yapar demesıne cevap verdım kı ben bu vıdeo yu 1 bucuk hafta once cekmıstım kendıme oda boyle seylerı zaten vermem sıteye ısım gucum yok sadece yerı gelmıs...Solede bısı var 1000RR 299 devırınce ancak koyarız sıteye oda olur ıns bı gun

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    e normeldir kardeşim.. mevzuyu tam bilmiyorum ama adam iki katı para verip senin hızına anca çıkıyorsa zoruna gidiyordur belki..
    bende de bu motorun kanunisi var. çok keyifli bir alet. daha bir sorun çıkarmadı.
    motorda güzel olmuş ayrıca.. bende stickerları çıkartacağım. koltuğun alt tarafındaki gri parça bizim motora olur mu acaba ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    zabow amanın bow 140 basıyorr..

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    2008 1000RR 299 u devirir
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    hehe kapak olmuş
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kim kime napıo ben anlamadım kilometre telimi kopuk ney
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

mrsago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 (12)
    güzel bi kapak olmuş tebrikler ama şuda bi gerçek bu motorlarla ibredeki kırmızı çizgiyi geçersen servisten çıkamazsın bunu 3 ünc motor yiyişimde anladım 2 aydır 6-7 bin devri geçmiyorum ve motorumda tık yok maşallah tavsiye ederim
    ya sev ya terket...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)