croner motorunun hayrlı olsun güzel makina,birde kullandığın tulum komplemi yoksa pantolon ile mont ayrılabiliyormu 2 parça'mı,ve rahatmı?
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
tamamen eglencesıne dıyorsun ama sankı arabadakıler fazla eglencelıalkollu gıbı ...ama motora dıycek yok.seneye bende nınja 250dusunuyorum.burdada hosuma gıttı.kazasız surusler dılerımm
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Alkollü araba veya motor kullanmayız kullandırmayız çok rahat olun. biz 3 kişi bir araya gelince alkollü gibi oluruz
Tulum 2 parçalı yatay fermuvar ile tek parça oluyo, rahat değil sadece ustunu giymek altımada korumalı tekstil giymek isterdim ama gerçekten cok guvenli olduğu için deişmem
Bu yorumda neden bulundunuz anlamadım, tek amacımız eğlenmekti, benim motor sürmek onlarınsa müzik dinleyip dalga geçmek eğlencesi, otomatik arabada başka ne eğlencesi olur...
Ayak Ayak ustune attığınıda gördüm, sonucta araba otomatik, ama bunda yanlış birşey göremedim? (anlık dalgasına yapıldığı takdirde tabi.)
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
dostum motor gerçekten güzel hayırlı olsun
bu oturuş pozisyonunda da sen suçlusun gibi geldi
ne bilim insan yatar kalkar havaya sokar kendini
cruser biner gibi olmuş seninki
Biraz sırtım ağrıyor bu gunlerde ondan yatmıyorum cok, ama yatıncada öne kayıyorum yollar inişli çıkışlı olduğundan, ama yinede evet biraz bendede suç var.
Süren kişinin yaşı tutmadığından (son 6 ay) ehliyeti yok, yanlış anlama olmasın bizde onaylamıyoruz bu durumu ama çoğu kişiden iyi araba kullanır elinin altında yapılmış neredeyse 3-4 bin km'si var... Yinede onaylamıyoruz ama el mecbur...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
yaa kardeş, sen arkadaşlarını savunyosun gibi ama, hani bazı maçları federasyon kameradan izleyip ceza veryodu ya, senin bu video arkadaşına pahalıya patlayabilir...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yol çok güzel virajları dışardan içeriye doğru sarkarak da alabiliriz.belki ninja 250 bu tip hareketlere müsait değil ama güzel bi 600 lük o yolda iyi viraj yapabilir ama yol kaygan mı değil mi çıkıp bakmak lazım
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
Güzel Motor iyi Ses Çıkıyo 250 lik olmasa biraz zor anlaşılır ama arka lastiği
ybr125 in lastiği gibi
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
arkadan bisiklet gibi duruyo bu öncen güzel ama
facebook.com/kaskafa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)