cengiz coşkun kawasaki zx6 kısa ama uzun şow
Reklamlar
-
Bu yılki 3. videoyu çektik stunt kısmı kısa olduğu için konulu yaptık birazda eğlendik İnşallah race aldığımda daha iyilerini emanet değilde kendi motosikletimle rahatça yaparım. İyi seyirler ve EĞLENCELER.
http://www.izlesene.com/video/arabal...ki-zx-6/413464
DİĞER VİDEOLARIMA MYNET TEN (Cengiz Coşkun motosiklet) yazdığınızda ulaşabilirsiniz
Reklamlar
-
süpersin cengiz abi alkışlıyorum
-
abi sen nesın yaa helal olsun
sen motor kullanmıyorsun kı resmen alletı okumuşsun
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
her zaman ki gibi süper bir video..tekrar tekrar tebrik ediyorum seni
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
-
çok güzel hareketler bunlar.tebrikler.
-
hepinize teşekkürler sigarayı bilerek yanık bıraktık yeni uyumuş gibi ufak çapta eğlendik ii oldu İlerde profesyonel bişeyler çekeriz inşallah.
-
süper ötesi ... ülkemizdeki yeteneklerin kimse farkında deil,bu filmlerde gördügümüz görüntüleri ülkemizden hatta forumumuzdan birinin yapıyor olması gurur verici
-
Diğerleri gibi bu'da güzel olmuş abi. emeğine,yüreğine sağlık.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
13 Temmuz 2008, 05:29
kardeş videolarındaki mizahi inceliğe hastayım ayrıca yetenekli olman cabası güzel dokundurmalar yapıyosun kelebek s.s. lere
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
13 Temmuz 2008, 05:39
Cengiz bende eskişehirde motosiklet tamiricisiyim ve imrendim sana helal olsun dostum çok güzel bi video olmuş senin eğlendiğin kadar paylaştığın için bizlerde eğlendik.Umarım istediklerine kısa zamanda kavuşurusun.Hayırlı bol kazançlar başarılarının devamını dilerim.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
13 Temmuz 2008, 14:54
hem yetenekli :D hem hayal gücü yüksek :D
-
14 Temmuz 2008, 00:07
merichhh,THE_LANCET,satoyama,ozi2002
tekrardan teşekkürler arkadaşlar takdiriniz beni daha profesyonel çekimler yaptırıyor.Bundan bir önceki Titancı Recep adlı videomun sonundaki stan up bölümünde söylediğim %20 lik kesime giren nadir insanlar bence sizsiniz.Avcılar ve Motorcuların %80 lik olarak büyük bir bölümü vardır tekrardan teşekkürler.
-
14 Temmuz 2008, 00:52
film çalışman için tebrikedim kont88
fakat bu haraketler gerçekten çok tehlikeli
-
14 Temmuz 2008, 01:44
çekimler sırasında bende Cengizin yanındaydım, tehlike konusunda sana katılıyorum ama Cengizle tanış olduğumuzdan demiyorum, artçısı olmaktan büyük heyecan duyduğum, çok güvendiğim bir sürücüdür kendisi, korkuyorsan gözlerin kapalı yola devam et, o derece yani, nazar değmesin inş. videolarının ve başarılarının devamını dilerim
Motosiklet tutkusu anlatınmaz yaşanır diyorum başka bişe demiyorum :cat:
-
14 Temmuz 2008, 01:59
Kurgu harika, Senaryo harika, Hareketler harika, Bitiş harika, birde ses harika olsa süper olucaktı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler