Güle güle bir hoş oldum...Transalpçi çok kötü bozulmuştur. Umarım daha önce verilmemiştir.Verildiysede kusura bakmayın artık.
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun...paris-2786.htm
Güle güle bir hoş oldum...Transalpçi çok kötü bozulmuştur. Umarım daha önce verilmemiştir.Verildiysede kusura bakmayın artık.
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun...paris-2786.htm
Verildi ama cok komık ya en cok depoya bısı damlatıyo ya 1 damla ona cok guılmustum
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
çok güzel ben ilk kez izliyorum paylaşım için teşekkürler
:bestmt:
evet verilmişti arkadsların dedgi gbi ama tekrar izlemiş hatrlamıs olduk sagolun süper bişi ya plaka yok tanımlayıcı hiç bişey yok öle olsa bnde radarla dalga gecerm tabe :D
güzelmiş yaw
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
eyvallah verilmiştüüü
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Harika ya ..
ilk defa izliyorum paylaşım için sağol ,,,,,,,e komik ne diyilirki
ulem transalp kunlanmayı bılmyıo adam mal mıdır nedir :D :D yat üstüne olay biter :D :D
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
verilmişti ama ben yine çok keyif aldım..
sanırım "manyak motorcu" gibi bir başlık altında verilmişti... olsun beee, eğlendik işte..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hondanın anahtarını alıp atması çok iyi...
Üç boyoz bir kola
Ben de ilk kez izliyorum baya komik miş. Ellerine saglık...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
mobilettinimm özledim geçen seneyi yaff mobilet benim olmasada .. daha önce verilmüştü ama paylsm için tsk.
hoşmuş sayende epey güldüm. kaskı da çok şekermiş hele o ağzındaki kürdan.
teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)