Gaziantepteki bir düğün salonunun güvenlik kamerasına takılan kazada 4 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.Lütfen arkadaşlar kaskımızı takalım.
buradan videoyu izleyeceğiniz linke ulaşabilirsiniz
Gaziantepteki bir düğün salonunun güvenlik kamerasına takılan kazada 4 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.Lütfen arkadaşlar kaskımızı takalım.
buradan videoyu izleyeceğiniz linke ulaşabilirsiniz
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
motosiklete 4 kişi mi biniler biraz da kazaya biz sebep oluyoruz madem ölüm kavşağı burası neden hala dikkatsiz bu sürücüler.iki kazada da bir tane en azından kask takan allahım kulu yok ben daha birşey demiyorum
Allah rahmet eylesin
:bestmt:
zaten memlekitimde en uyuz olduğum şey kasksız motora binen insanlar. Ben montum ve kaskımla motor sürdüğümde bana uzaylı gibi bakıp dalga geçiyorlar. Ha birde uyuz olduğum şeyde kaskı kafasına yarım geçirip sürenler yahu takma ondan iyidir akşam alşam kızdım yine tövbe estağfirullah.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
yaa nasıl bi zihniyettir bu yaa,gerizekalı bi adam yüzünden küçücük bi çocuğun hayatı son buluyor bide bu adam denilmeyecek insann çocuğu böle babamı olur yaa..
2 kazadada motosiklet sürücüleri kabahatli ve her kavşakta ışık olması gibi bi zorunluluk yok,sadece yola suç yüklemekle birilerine sitem etmekle olmaz,eğer yanlış yapan içimizdeyse onlarıda görmemiz lazım...
Yav bi insan nasıl olurda çocuğunun katili olur.Varmı böyle birşey.4 kişi bi motora binilir mi? Hadi arabayı geçtim.Be adam motoru sen sürüyon ve sen çarpıyon adama.Adam yarılamış kacşağı geçiyo.Bu nasıl cahillik.
Kim ne derse desin arkadaşlar bana bu topikte.Fakat motor sürücüsü kesinlikle haksız.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
gitceğin yer 100 mt de olsa 100 km de olsa kask ceket ws. takıcaksın...
sıcaktan isilik dahi olsan takıcaksın budur ya...
Motora 4 kişi binmek ne demek ya hangi baba çocuklarını bu kadar büük bi riske sokar nasıl bi zihniyettir bu ya...
2 T-K-R SAYGI
Video'yu ben eklıycektım yenı gormustum Bıraz arastırıyım dedım eklemıssın
Farkettınız mı ordan on motor gectıyse 9 u kasksız
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Arkadşlar konu kaskıda aşmış tamam gerçekten şart en büyük kaportan ama motora 4 kişi binmek mi dersin evlat katilimi dersin nederseniz diyin suçlu bence sadece motorcumu geçenlerden birtane haklı gördünüz mü acaba sanki hiç mi öyle kavşak yok memlekette kavşaktan öyle geçilirmi ha rus ruleti ha bu kavşak görüntüleri bide ölüm kavşağıymış ama acıdım yavruya allah rahmet eylesin demekten gerisi boş
Böyle akılsızlar yüzünden motoru satacağım nerdeyse ben motosikletime ailemden birisini bile bindirmiyorum yani 2 cocuğunu ve eşini bindirmiş amcam birde umursamadan yola dalıyor valla diyeceğim bu kazada motosikletli kabahatlı allah bilir ehliyetide yoktur adamın.
Abi burada trafik kurallarına göre kamyonetler hatalı Kavsagın kösesinde Kocaman DUR tabelası var. Hele ikinci kaza da bence adam kesinlikle motorluyu görmedigine inanıyorum. Çünkü önce duruyor araba gecer gecmez yürümeye devam ediyor ve motorlunun önüne geciyor... Motorcuların sucuda tabiki hepinizin bildigi gibi kask ve korumalarını takmamış olmaları ve 4 kişi binmelerii....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
kazaların hemen sonrasında ise 4 kişi binmiş bir motorsikletli yne hızlı bir seklde geciyor :S ya ne blym zaten kavsak ün salmıs o kadar yne akıllanmamıs insanlarımız düz yol gibi geciyorlar,ben o yoldan gtcegme yandaki araziden giderm daha iyi ya
6.5 sene Amerika'da yasadim. Tamam adamlari kotuluyoruz ediyoruz yok soyleler yok boyleler ama ben STOP tabelasinda durmadan, etrafina bakmadan gecen bir arabayi 6.5 senede gormedim.
Burada videoda essek gibi DUR yazisi var, bu ne anlama geliyor? Dur demek anlamina geliyor. Bi dur etrafina bak, sonra kavsaktan gec demek aslinda. Ama bizim millet nerdeeee, tabelalar sonucta oraya sus icin konmus. Illa isik ya da rampa lazim bizim millete gerci ona bile uyulmuyorya neyse...
Motorcu arkadasa allah rahmet eylesin, cok yazik olmus.
ya ben diyecek birşey bulamyorum artık ülkemizde böyle kazalar çok oluyor. ibret-i alem diye duyuracaksın böylelerini. kaskı yoktu, motorsiklete 2 kişiden fazla bindi, kavşakta beklemedi, dikkatsiz kullandı, kaza yaptı, kendi çocuğu öldü diye yayacaksın etrafa..
umarım başta kendisi olmak üzere bütün kasksız ve dikkatsiz motorsiklet sürücüsü olmaya çalışanlar dersini alırlar..
küçük çocuğa da üzüldüm doğrusu..
Ölen çocuğa allah'tan rahmet dilerim. Dur tabelsı otomobillerin geçtiği yola bakıyor. Otomobiller bu kurala uymadığı için hatalı. Motosikletler ise benim gördüğüm kadarıyla Kafada kask yok. Haddinden fazla kişi ile yol alıyor. Kavşağa dikkatsiz ve hızlı bir şekilde giriyor.
Otomobiller'de ve Motosikletler'dede hata var.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Böyle bir kavşağa trafik ışığı koymayan yetkililerde hiç mi suç yok....
Yazık olmuş...
Allah rahmet eylesin.... Çok üzücü...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
kazadan sonra birsürü motosiklet geçti kavşaktan en az 6-7 tane hiçbirinde de kask yoktu. kask takmayan motosiklet sürücüsünden nefret ederim. müstehak bölesine...
yolda trafik ışığı olsa bunlar yaşanmaz. bi aileden 2 çocuk ölünce kadıncağaz yıkılmıştır. çocuğu olan bilir. evlat acısı gibisi yok. allah kimseye evlat acısı vermesin.
yıllardır yapılmamış bundan sonra da yapılmaz sanırım. yazıyı okudum da kör nokta mı ölüm noktası mı öle isim bile koymuşlar zamanla kavşağa
çok üzücü allah rahmet eylesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
ne iğrenç bi kawşak orası yaa, yazık yazık.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)