Gaziantep teki motorsiklet kazası saniye saniye kamerada
Reklamlar
-
11 Temmuz 2008, 02:24
olay baştan sona yanlış zaten kasksız binmek yanlış 4 kişi binmek yanlış daha çok yanlış var orda mesela kaza olmuş bi şekilde olmuş kazadan sonra yaralananların sağlık durumu nasıl rahatsızlıkları yaraları ciddimi değilmi bakmadan karga tulumba kaldırmalar yaralıları annesi çocugu ne biçim kaldırıyor şoka girdim zaten çocugun bişisi yoksa bile öle kaldırınca çocukda bişi çıkar insaf be valla nasıl tutup kaldırıyor vs vs utandım gene herkonuda olduğu gibi ülkemden eğitimsizliğin de bu kadarı yani dicek sölicek bir şey yok bunlar hiç bi zaman bitmez bu ülkede hep kaza olucaktır dikkat edelim arkadaşlar.
Reklamlar
-
11 Temmuz 2008, 11:17
BikerBoyz34 adlı üyeden alıntı
motosiklete 4 kişi mi biniler biraz da kazaya biz sebep oluyoruz madem ölüm kavşağı burası neden hala dikkatsiz bu sürücüler.iki kazada da bir tane en azından kask takan allahım kulu yok ben daha birşey demiyorum
Allah rahmet eylesin
tamam kasksız binebilir motora insanlar bu onların canı diyelim de, be adam sen biniyorsun hadi canını tehlikeye atıyorsunda o cocuklarının o kadının suçu ne de 4 kişi bi motora bindiriyorsun, hadi araba alacak imkanın yok diyelim lan kask alacakta mı paran yok, insan cocugunu düşünmezmi ya. nasıl vicdan azabı cekecek şimdi o cocuk için hadi bakalaım. allah rahmet etsin kalanlarada sabır
-
11 Temmuz 2008, 11:26
Ben bütün gün araba ile çalışıyorum,itiraf edeyim ki kasksız motorculara hiç nazik davranmıyorum.Kendine saygısı olmayana ben hiç saygı göstermem!
-
11 Temmuz 2008, 12:00
allah rahmet eylesin kasksız asla
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler