gerçekten süper bir video olmuşş emeğine ellerine sağlık...
gerçekten süper bir video olmuşş emeğine ellerine sağlık...
güzel olmuş izmetin geldın hee kac dkk aldı
o cıkmaz sokaktan hemen cıkman guzeldı taktır edıyorum ama dıkkat
guzel çalışma
kız herkeste sen kullanıyon zannediyo yaa
arkadaşlar eftelya kullanan deyil artçı,böyle kullansa burdan mersine gider kulaklarını çekerimm :D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
motor tahminen suzuki gsxr 1000 yada 600 ama yanındakinin cbr 600-1000olduğu kesin. yalnız çok tehlikeli bir sürüş delü kadir beyefendinin yaptığı oda bunun farkındadır ama kesin ona sorsan bu benim her zamanki işlerim bana bir şey olmaz diyecektir. Göstergesinde 299 vuruyo ya yanlış anca 270-280 km*h da gidiyor bence. Çünki bir ara bir arabanın yanında gidiyodu 138 diyodu. Ama yol çizgilerinin otabanda 120 de giderken geçiş hızını çok iyi bilirim. 120 de gidiyorkene 138 gösteriyo ibre. Aslında bu japonları takdir etmek lazım delü kadir gibiler tatmin olmaz yoksa.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
rüzgar gülü hiç bu kadar üşüdün mü eskıden cok dınlerdım ne guzel bestelemış teoman
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
Vallaha yol çizgileririn geçiş hızını bilen sensin ben ne desem yalan olur kankaya bu arada 160 ta gaz açarak teker yapacak 600 yok sanırsammm
Saygılar bizden efemmm .......
en uzağa deli kadir işiyor oleeeee
yapılmasına sadece kendi canınız tehlikede olduktan sonra bişey demem ama şunları yayınlamasanız ne iyi olacak
zuzuki gsx r 1000 hemende anlamıs bak binlik olduğunu.
evett, haklısın
gadasını aldığım çok haklısın ama ruhuma söz geçiremiyorum
afiet olsun
ben kullanıyorum tabi , niçin kıskanıyosun uyuscumbenim kadar olamadın kaç zamandır , ee sende haklısın
aslında 400 yapıyo orda ama göstergesi bozuk 299 gösteriyo
bu kadar sürate ne hacet
geçen 385le yanımdan geçenler sizdiniz demek yakalandınız maalesef
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
slm helal olsun delı kadür eeee bosuna dememısler deli diye adam 300 vuruyoo ıbre utanmasa da basacak ama yol yok dıye basmıyo sanırsam
şu kamerayı nasıl bağlıyolar bi türlü anlamış değilim =)
Amanın ne biçim sürüyo bu sürücü korktum valla bende öle olcam büyünce yani tecrübelenince
güzel olduğu kadar tehlikeli görüntüler ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler
kim bu kerkenez..
Risk misk hatta minsk Ben beğendim. Elbette tehlikeli ama bazen motosikletin tadı böyle çıkıyor. Her zaman yapılmazsa tabii.
Paylaşım için sağol.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kameranın önünde ne o öyle ayakkabı bağcığı gibi uçuşup duruyo hayret bişey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)