Standart hali ile bizim Hyo'nun standart halinden daha iyi bir ses var gibi.
Gerçi yakından da dinlemek lazım.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Mübarek İbrahim Tatlıses Kazasız belasız sürüşler
Bursa'da olsam motoru aldığın gün görmek için yanına gelebilirdim.
Nacizane bir tavsiye; motoru görmek istenler içinden herkese numaranı verip,herkesle buluşmamanı öneririm.
Artniyetli insanların da burayı takip ettiği düşünürsek forumdan az çok bilindik insanlarla muhatap olmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. (öyle ayak oyunları dönüyorki insan duyunca veya insanın başından geçince inanamıyor bunlara)
Güle güle kullanasın. Allah nazardan,kazadan beladan korusun.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
güle güle kınlan allah kaza bela vermesin ses konusun dada bana güzel geymed, kaliteden belki yada devir alcakta ses dinlettin için
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
normal calışırken hoş deil ama 5000 6000 devirin üstüne cıkınca süpermiş walla güle güle kullan allah kaza bela vermesn
rölantide çok basit bir sesi var iki silindirli olduğunu his ettiriyor devirde daha iyi
fazla zorlama hocam yeni makina nasıl olsa zamanı gelicek hele garantisi bittimi istediği gibi değişikliye gide bilirsin motorda
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
az çok 4 silindirliyi andırıyor seni.. Bence Güzel Bi Makine... Kawasaki Yine Yapacağını yapmıs... Gerçi Fiyatı Biraz Yüksek ama...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Saolasın, valla zaten daha 2-3 kişi oldu onlarıda tanıyodum şöyle böyle, ama daha dikkatli olurum hocam saol
Bugun şehir dışında uludağın ortasından geçen orhaneli yoluna çıktım yaklaşım 80-100km bi yol sağ taraf uçurum sonrasında nehir sol taraf eşsiz uludağ ve motoru (yine rodaj nedeniyle) 4000-6000 rpm arasında kullandım ama yinede baya bastım gaza ve her virajda her düzlükte verdiğim her kuruşa deydiğini hissettiriyo motor gerçekten.
En yakın zamanda kamerayı sabitlemenin yolunu bulduğum anda vidyo çekicem
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
kardeş tekrar hayırlı olsun ama egsoz herbi umduğumdan iyi ses veriyor.hatta benimkinden daha iyi bile diyebiliririm bende rodajdayım ama az kaldı 200 km falan sonra tam gazzzz....
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)