bu çocuğun aslında el ayarı yok baksana önce bakıyo bi sonra gaz veriyo
bu çocuğun aslında el ayarı yok baksana önce bakıyo bi sonra gaz veriyo
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
selam bence babası ona soracak evlat sna bişey olmadı bidaha yabda görelim diyecek beceriksiz diyecek
yazık oldu cbr 250r'a madem beceremedim beceriksizligini neden kaydediyosun
oglan artis amma heee.bılırmıs gıbı lastık yakıor dua edın o dar alanda tek tekere cıkmayı denemedı beklerım yani bu oglandan
benimde kanıma girdiler:)
NİNJA tu fifti aR:queen:
murat abi paylaşım için sağoll çocukda elektrik kestiriyo bide tam gaz verio sonunda olacağı oydu
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
gerçekten mavra ya xD
Youtubede burnout Idıout yazın cıkar:D
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
zamanında çok yaptım Murat abi
yaramaz welet
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
ooo shit
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
murat abi ben vidyoyu goremedim abi
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
ya bunlar trafige çıkmadan kaza yapan salaklar trafie çıksa kask bile kurtarmaz :D
yandı gülüm keten helva :
O çocuğun yerinde olmak istemezdim. Çok kötü oldu ve de daha da olacak
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
llaaaa şuraya bak herkes malın peşınde ben olsam hıc bısey demem
cocga bısey olmamışsa gerısı yapılıyor zaten ama bır daha motor benden habersız bınmesını ızın vermem ben olsam cocgunda babası işallah benım gıbı dusunuyordur
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
..babası kalp krizinden gitmiş olay akabinde o derece yanee
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
Makine 900 rr sanırım deli gibi bağırıyor mübarek dip gaz yapıp debriyaj bırakırsa öyle olacağı budur işte allahtan araba varmış karşısında o bırakmamış yoksa hızını alamayıpta daha hızlı bi şekilde bahçe duvarına ağaça vs vs gibi yerlere toslamamış daha kötü sonuçlar olabilirdi diye düşünüyorum akacak kan damarda durmuyor işte allah korusun suç birazda babada anahtarı ortalık yerde bırakırsan olacağı budur işte
aptal çocuk
sadece kızmaklamı kaldı acaba.??
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Çocuk ayaga kalktı zaten hemen düşme müşme umrunda degil babasının sesinin korkusuna fırladı hemen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)