enteresan.ama ben başka bir video dada gördüğüm için (onda tamamen motor gözüküyordu) hiç garipsemedim
enteresan.ama ben başka bir video dada gördüğüm için (onda tamamen motor gözüküyordu) hiç garipsemedim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
olmaz böyle şey ya, sen salıncak gibi sallan sallan, sonra toparlan dümdüz devam et, hemi de yavaşlaki sahibin gelsin sana yetişsin, at olsa bu kadar akıllı olmaz
harika denge var motorda. pilot olmasa bile gider aslında o motor :D
alet kafasına göre takılıyo geceleri garajdanda kaçar buuu
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
puhahahaha koptum ya
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Öyle bir motosiklet alın ki yere düşseniz bile sizi beklesin.
Coq ustadım ben de videyu görmeden önce sandım ki motosiklet gitmiyorda sahibini bekliyor. Zavallı adam arkasından tazı gibi koşmuş. Üstadım senin gibi bilgili bir arkadaşımızın topiginde laf bize düşmez ama. Bazı arkadaşlar , bu nasıl oluyor diye sormuşlar . Motosiklet dengesi işte bu. Her kim motosikletin üstünden bir şekilde havaya çekilse motorsiklet durana kadar düşmez. Sanırım gaza gidebilecegi kadar bir ayar yapılmış.
Yinede üstadım sizin yorumunuzu bekliyorum .
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
bu modellerin şarkı söliyenleride varmı?
fake olduğunu sanmıyorum.. ikinci motosikletin adama çarpacağını sandım bir an..
gerçekten görülmesi gerekli bir videoydu
pilotun da vazgeçmeyip, tekrar başlaması ayrıca takdire şayan.. ama zaten öyle bir tip olmasaydı pilot olamazdı
her motorcuya sart ne gusel ya dusme yok masraf yok ohhh...
gayet güzel bir düşüş keske her dusme boyle olsa
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
bence motoru deilde sürücüsünü alın mafiret onda imiş
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Ben video ile ilgili yorumumu sonra yapacağım.
Sizlerin düşündüklerini ve yorumlarını görmek istiyorum.
Tabii benimde kendime göre düşündüğüm şeyler var.
Ama sonra tartışırız.
Sadece ilk izlenimlerinizi etkileme adına şunu söylemek istiyorum.
Motosiklet düşmeden yoluna devam edebilir.
Gerçekten.
fakat hangi şartlarda?
Yani soru şu.
Videodaki düşme pozisyonu bu şarta uygun mu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
bence adam dusmemiş profesyonel olarak geri bırakmıs kendini tamam bu sekilde yoluna devam eden cok motor gordum videolarda ama bu alet beşik gibi sallanıo tamam ilk 1-2 salınımda dusmemiş olabilir ama her salınımda diklesmesi degil yatması gerekmezmi
true love..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)