[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
ilk hali racer 200 gibi
Bu kadar olur bende CBR 600 F arıyodum merak etmişdim
keske goldwing için acılan baslıkta oldugu gibi tum devreleri altalta sıralı olsaydı ozmn nasıl evrim gecirdigini daha rahat anlardık
true love..
Drift Religion
şimdi bir gt250r kullanıcısıyım...
sonraki hedefim bir 600F sahibi olmak... konu açılmışken, son kasası hangi yıl değişti, 2001 mi???
bu motorun şu anda üretilmemesi büyük talihsizlik.
Katılıyorum. Güzel makine...
Son kasa 2001' de değişti evet.
Bu arada, başlıktaki gri 600F benimkinin aynısı, başta kafamda hep kırmızı vardı, ama şimdi düşünüyorum da; gri gittikçe gözüme daha asil gelmeye başlıyor, iyiki gri almışım diyorum. Zevk meselesi tabii
Ama ne olursa olsun çok güzel bir motor. Yıllardır kendisini kanıtlamış, emektar bir makina. Hem kullanımı çok yumuşak, hem de 110 beygirlik enjeksiyonlu 599cc. motoruyla oldukça performanslı.
Bir de 1987' deki kasasını, Kawasaki ZZR 600'e çok fazla benzettim ben.
Paylaşım için sağol .
Paylaşım için tşk.
Böyle bir motorun üretiminin durması gerçekten kötü oldu. Yerini doldurabilecek aynı teknik verilere sahip bir motor şuan için yok.
600f'i genelde hem ss performansı hemde biraz uzun yol düşünenler yani konfor arayanlar kullanıyordu. Şuan ise ya tam bir ss'e geçmek zorunda kalıyorlar yada touring kullanıyorlar.
ah bea yasit olucaktik simdi
honda cbf in piyasadaki yerini arttirmayi hedefliyor sanirim
temizini bulursanız bundan güzel motosiklet yok bence arkadaşlar hem race hem touring tadı var onda.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)