eklediğim video nun sonuna doğru ducatti kulanan bir arkadaş virajı iyi alamayınca kayıyor. onun için virajlara girerkan hız düşürün ve motoru çok yatırmayın ;) iyi seyirler.
http://video.google.com/videoplay?do...83244&q=&hl=tr
eklediğim video nun sonuna doğru ducatti kulanan bir arkadaş virajı iyi alamayınca kayıyor. onun için virajlara girerkan hız düşürün ve motoru çok yatırmayın ;) iyi seyirler.
http://video.google.com/videoplay?do...83244&q=&hl=tr
Olur.. dikkatli direriz...virajlara dikkatli dirin
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
o arkadaş gaz açıooo dikkatli izle görürsün....gaz açmasa düşmezdi
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Neyani Düşecegiz Diye Motora Binmeyecekmiyiz!!
var zaten onda bi dengesizlik ilkn geçişindede karşı şeritteki motora patlıyodu
sanırım antreman felan yapıyolar bunlar normal şartlarda araba tehdidi varken ne o kadar yatarım nede o kadar hızlı girerim çok usta olsam gene yapmam 2 teker bu hata affetmez paylaşım için sağol
İki kişinin bindiği motor değildir.
şöyle birde şekil yapalım vidoya;
Google Video
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Viraj içinde gazı açarsan yapışırsın. Gaza dokunmasa daha fazla bile yatabilirmiş...
Pre-lude haklı, acemi bir tip miş zaten...
Üç boyoz bir kola
acemi olduğu belli ilkönce giderken şeritten taşıyor karşıdakine çakıyordu az daha sonra viraj çıkışında gaza yükleniyor bu oluyor....
tamam haco bundan sonra virajlara dikkatli direriz
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
yavaşlayarak gir hızını koru hızlanarak çık prensibi uygulanmalı sanırım virajlarda bi yerde ki eğitim hocası öyle demişti bilmem doğru mı öğrenmişim
en çok tedirgin olduğum konuda virajlar bu arada hiç motosiklet kullanmadım ama bisiklette sık sık yaptığım hata zemin farkını göz ardı edip arka tekerin kontrolünü yitirmem oldu bikaç kez
allah çok kötü düştüyazıyıatamıyorum
dostum virajı almış, virajı alamamasından diil o, virajı tam bitirmek üzreyeken doğrulmadan gaz açmış, öndekine yetişicem idye gaza gelmiş, o kadr derecede gaza basarsan bu az bile olmuş bayagı fena olur, aceleye gelmiş biraz doğrulduktan snra yapıcaktı onu.
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
adam en azından bir pistte deniyor ve ciddi bir olay olmadan atlatıyor acemiliği böyle atar zaten
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
çok berbat bişi yaw kimsenin başına gelmesin
ADAM bariz gazı acmıs bellıkı o anda elıne hakım lamamıs
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)