Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kavşak noktalarında lütfen dikkat...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    UMARIM BIR RAPTOR
    bodrum da gümbet kavsağında eve giderken önüme doğru toros marka araba fırladı..bıraz tecrube bıraz da sansın yardımıyla saga yarım spin atarak durdum..kavsagın dıger yonu kımızıda oldugu ıcın ve trafık akısı yogunlugundan durmak zorunda kaldı..hemen yanına gıttım..sucunu bılıyor seklınde bır yuz ıfadesı vardı..kusura bakmayın ben yesılde gectım ama aslında sızın gıbı kırmızıda gecmelıydım ozur dılerım dedım..ne dese begenırsınız..bısey degıl...gercı kısa bır sure sonra ozur dılemek zorunda kaldı ama neye yarar..motosıkletlerı hala aractan saymayanları sıddetla kınıyorum.KAVSAK NOKTALARINDA YESIL BIZEDE YANSA LUTFEN DIKKATLI OLALIM..kazasız belasız gunler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikletleri Araç Yerine Koymayanları Bende Kınıyorum

Öncelikle geçmiş olsun

Ciddi bir şey olmadığına sevindim...

Bu arada hoş geldiniz...

Madde 32 : Foruma “selamsız” girilmez..
    Forum kullanım adabını öğrenme görevi sizlere verilmiştir.
    Bunu anlatmak yada yazmakla “başarabileceğimizi” zannetmiyorum.
    İçinizden geldiği gibi davranın. Rahat olun, gerilin, çay demleyin, büyük boy cips yada türevlerini yiyip “sivilce” sahibi olun...
    “Tanışalım” kategorisine girip “yalnızca” selam vermek yerine, kendinizi tanıtın, coşun, zıplayın ve içinizdeki çocuğu orada bırakın..
    Nefesinizin olgunluğuna ihtiyacımız olduğu kadar, bilgimize ve paylaşılabilirliğimize de sizin ihtiyacınız var..
    Unutmayın ki, bilgi, paylaşılabiliyorsa bilgidir.. bildiğinizi bilerek bildirin, bilmediğinizi okuyarak öğrenin..
    –ki yaratılış gayemizde bu temel güdülerimiz yatmaktadır..
    Güzin ablacılık oynamak yasaktır, komiktir vede gereksizdir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    hoş geldiniz geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış 10km daha hızlı olsaydınız ciddi sonuçlar olabilirdi tekrar geçmiş olsun..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler