[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
güzel kullanmış show olarak süper,patlamaya hazır bomba gibi...
paylaşım için teşekkürler...
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
ghost bam baska... paylasım ıcın tesekkurler
defalarca izledim ama verilmiştir diye buraya eklemedim demekki verilmemiş,harika kullanıyo adam bayılıyorum bu videoya,emeğine sağlık
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
beyler 1 yıla bu adam olur hatta belki olmustur bile...
izlemiştim bunu videonun her anında ne zaman vuracak diye bakıyosun ama şanslı kerata:D.ghost unda çok videosunu izledim vallahi en az onun kadar iyi manyak.türkiye şartlarında bu videoyu çekse eminim yutübe koyacak kadar yaşamazdı o kadar yol yaptı nerdeyse hiç bi araç şerit değiştirmedi isveçe taşınalım..birde hep bunlar isveçten mi çıkıyor yahu:D
özkan
İşte gelecek vadeden bir genç daha. Motosiklet dünyası sizlerle gurur duyuyor
Bu şekilde Türkiye'de kullansa en fazla 10 dk yaşardı( Belki 10 dk bile sürmez)
video nun sonunda sanki şöyle bir mesaj vardı : Ben yapıyorum Ghost rider sahipleniyor, sizce de sonundan bu anlam çıkmıyormu ?
böle racing makinale ile salak salak makas atıpda sonra bunu videoya çekipde sonrada çok büyük haltlar yemiş gibi tirafiği bir birine katanlardan nefret ediyorum..
o kadar zorladı zorladı bir 250 yi geçemedi buda bişeymi yaww
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
ilk tünelde o ne hız öyle, iiyi cesaret
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Amsterdamin otlu peynirini yiyyen kendini motorla sokaga atiyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bu videodan çıkardığım özet; "Bakın ben hayatımı nasılda tehlikeye atıyorum heyyyt ulen çekilin kenara kendimi intihar edicem"
sonu güzelmiş ama ghost rider kadar hızlı değil.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)