eleman 6 ay önce çekmiş belki hala yaşıyodur..
bu şekilde tırların, kamyonların arasından gitmeye devam ederse çok yakında tost rider olur
ancak videonun sonunda ghost rider'a yaptığı gönderme hoş olmuş
eleman 6 ay önce çekmiş belki hala yaşıyodur..
bu şekilde tırların, kamyonların arasından gitmeye devam ederse çok yakında tost rider olur
ancak videonun sonunda ghost rider'a yaptığı gönderme hoş olmuş
basit bi gazlama video su sadece
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
vidyonun tamami bir kenara sondaki gonderme super olmus
Bir kac tehlikeli hareket, gördügünüz üzere diger araclar minim oynamıyor, şerit ihlali yapmıyor kimse... avrupada bu her zaman boyle... ama motosiklet kullanıcıları da aralardan gecip diger sürücüleri rahatsız etmezler... arabada hasta ve ya cocuklar vardır.. korkutmayalım derler... onlarda saygılı oldugundan araclarda motosiklet sürücülerine karsı hep saygılı olurlar... yogun trafikte bile aralardan gecerek giden tek bi motosikletli gormedim...
Bu videoya gelince belki guzel kullanmış ama bu bir oyun gibi, reset tuşu olmayan bir oyun...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
yazık yaa buna özenip türkiyede aynı işi yapmak isteyenler varmı acaba düşünemiyor ümraniye tem yada merter e-5
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hihi sonu kopardı beni
paylaşım için teşekkürler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
önemli değil;)
ghost rider ı dumanıma boğarım demiş aleni varmı ötesiacaba ghost dan cevap gelicekmi çok merak ediyorum
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
youtube'a erişim yasaklanmıi yine :( eğer tahmin ettiğim video ise bu arkadaşımız uppsala - stockholm otobanında yapıyo bunu ve 1 saatlik yolu 20 dakikada gidiyor.
youtube'a erişim yine engellenmiş. Hükümetim sen çok yaşa
Youtube yine kapanmış
Ama sonunda sarı elbiseli, pocket bike a binmiş bi ghost rider kırması varsa izledim daha önce.Hatta tünelde arabaların solundan iğne deliği gibi yerlerden geçiyodu.O video mu?İzleyenler varsa söylesin de meraklanmayayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)