Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Mutlaka Izleyin Italyan Polislerini çıldırtan Motorcu :)

REKLAM ALANI

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu videoyu çok izledim...ama demin birşey dikkatimi çekti...Videonun 1:02 saniyesinde KAMYONMU TIRMI bişeyi sağdan geçiyor...ya abi bu nasıl bir risk alma..58 veya 59.saniyesindede solda bir motorun yanından geçiyor...o motor az solda olsa patlar işte...veya o beyaz kamyonun yanında bir arac olsa yine patlardı ...
    ama patlamadı on hareketleri yapan patlamayı göze alıyo demektir haksızmıyım abi... patlamaktan korkanlar ise daha doğrusu hayata akarşı sorumlulukarını bilenler ise o saniyede böyle patlyabilirdi diyo..

ben ghost rider değilim... onun gibi profosyonel de değilim ama o adamla aynı ruhu taşıdığıma inanıyorum ve onun gibibir çok insan tanıyorum.. bununlada gruru duyyorum..

evet sorumsuzluk bu.. ama sonunu düşünende kahraman olamaz tamam fazla saçmaladım lakin toplayacam..toplayamıyorum affet metehandro!!
    god is busy ! can i help you!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
    Motosikleti
    benzin 2 tl olana kadar ss yok
    arkadaşlar ghost rider videolarını çok izledikte benim aklımı karıştıran bişey var,bu adam sadece motor kullanmak konusunda değil vide çekme konusundada profesyonel,adam kaçtane kamera kullanmış yaa baya organize çalışıyorlar
    2, aklıma takılan konu ise bu adam polislerle bu kadar alay ediyor hatta bi videoda polis kaza yapıyor,,bu kaadr şeye rağmen nasıl oluyorda bu adamı vurmuyorlar bi ara dönüp el işareti bile yapıyordu,,nasıl hala bu kadr rahat anlayamıyoruum ,gerçi elini eteğini çekti diye biliyorum ama yinede adam bu kadar videoyu çekene kadar ölmedi ve öldürülmediyse helal olsun,her nekadar yaptığı şey doğru olmasada

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    gelsin aynısını türkiyede yapsın sağ çıkarsa ümraniye tem de ona bitane daha alıcam o motordan
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    İtalyan olsun çamurdan olsun Bu kadar olmasa da ben de hemen hemen böyle bir sürücünün artçısıyım (tek teker hariç ) Ara sıra tırstığım oluyo ama mevzuu bu zaten emreeeeeee hadi kap böcümüzü gel

ulkumuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS 151
    bu videoyu çok izledim...ama demin birşey dikkatimi çekti...Videonun 1:02 saniyesinde KAMYONMU TIRMI bişeyi sağdan geçiyor...ya abi bu nasıl bir risk alma..58 veya 59.saniyesindede solda bir motorun yanından geçiyor...o motor az solda olsa patlar işte...veya o beyaz kamyonun yanında bir arac olsa yine patlardı ...
    evet benimde ne tesadüftür aynı şeyler dikkatimi çekti... İnanılmaz bir risk o motorcunun yanından geçmesi özelikle tırı sağdan geçerken görüş açısı yok 200 km ile dalıyor şansına hiç araba yoktu..
    Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    hihi way be bi zamanlar beraber 103 pejo sürerdik , biz bıraktık bu işleri o bırakmamış demek
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

BWSTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bws
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hihi way be bi zamanlar beraber 103 pejo sürerdik , biz bıraktık bu işleri o bırakmamış demek

Onun ustası olan benim sözünü dinledi cross a başladı bu aralar antremanları var
    Yamahaşk 😍

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ama stoppie devam dimi aralara dalmayız tek çekeriz stunt yaparız diyosum dimi..

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    paylaşım için sağol heyecanlı video güzel olmuş

Motosikleti
    Intruder M800
    makarada son nokta

http://www.youtube.com/watch?v=C03CO...eature=related

kafa granajı bilem var...
    [B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::

Motosikleti
    ybr 125 gitti cb 125e geldi
    Alıntı sahtekisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makarada son nokta

gerçekten harika. en güzel yeri polisin dur çektiği yer..

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    adam nasıl suruo yaaa vay anasını...ama ben polısın yerınde olsam takıp etmem kı mumkun deıl yakalaması olagan ustu bı durum olmadıkca...

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    güzel vidyo eyvallah ..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ces arkadan bayaa iyi görünüyomuşsun al anahtalraımı, kır kilitlerimi zincilerimi
    zuahhaha aha a kanka ben yüzüm görünmesin diye şeeyetmiştim ama olmamış malesefff
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama stoppie devam dimi aralara dalmayız tek çekeriz stunt yaparız diyosum dimi..
    bazen fren fazla kacıyo , kendiliğinden stoppie oluyo , hem aralara dalmaları , makasları cok onceden geçtik ,normal sollamak yerine karşıdan arac gelsin die ondeki aracın arkasından ilerlerdim
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yeschim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İtalyan olsun çamurdan olsun Bu kadar olmasa da ben de hemen hemen böyle bir sürücünün artçısıyım (tek teker hariç ) Ara sıra tırstığım oluyo ama mevzuu bu zaten emreeeeeee hadi kap böcümüzü gel

Adrenalin seviyoruz di mi canım benim Geliyorum az kaldı, bekle beni

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    bazen fren fazla kacıyo , kendiliğinden stoppie oluyo , hem aralara dalmaları , makasları cok onceden geçtik ,normal sollamak yerine karşıdan arac gelsin die ondeki aracın arkasından ilerlerdim
    duran abarayı solluyosun galibaa..

elinin ayarı yokmu senin yoksa manisa tarzanı gibi cıbıl cıbıl gezip kask takmayıp şekilmi yapıyon millete alırım anahtarını mayk..

Alıntı sahtekisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makarada son nokta

egsoz egsik selesi kısa geliyor..

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne var bunda len verin bana bi 600cc ss bakın ozaman ghost rider halt etmiş yanımda..
    yani diyosunki o altındaki motor 600cc öylemii
    Alıntı sofuoğlu__54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    k1200 s sanırımmmmm
    yok adventuree
    ya müdür sonuça bak adam patlamıyoo,iyide gidiyoo,gerisini salla gitsin ,izle ve keyf almaya bakk,patlarsa kendi sorunu
    Alıntı jackaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bız kendı vıdyomuzu koysak emınım butun herkez ustumuze gelır trafıkte bole motormu kullanılır dıye
    haklısın
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sende , videodaki arkadas gibi guvenli bir surus sergile ben kendi adima elestirmem bilakis alkis tutarim.
    güvenli sürüş ve ghost rider öylemi,sende haklısınn
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    çok ayıp ......................

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ben bunu 600cc le yaparım diyom isooooo..

gene gıçın açıkta yattın heral..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)