Hanginiz çocukken bunu yapabiliyordunuz
Reklamlar
-
Slm arkadaşlar ahngi arkadaş çocukken bu hareketleri yapabiliyorduk
Reklamlar
-
Hiçbirimiz
-
15-16 yasını dusenemıyorum bile...eğitim işte...küçük yasta eğitiyorlar cocuklarını..biz bu yasda krese gonderıyoruz cocugumuzu..kıyamayızki biz cocugumuza böle tehlikeli sporları küçük yasda ögretmeye..ne dıyım bravoo
-
küçükken böle bişeye sahip olsam bunun kadar olmasa da baya bişiler yapardım.bisikletle bile neler yapıyodum.
-
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
slayer2694 adlı üyeden alıntı
küçükken böle bişeye sahip olsam bunun kadar olmasa da baya bişiler yapardım.bisikletle bile neler yapıyodum.
kucukken bole bısıye sahıp olman ıcın annebabanın alması lazımdı.hangımızın annebabası alır bu yaasda motor?
-
ben çocuğuma alıcam allah izin verirse.tabi erkek çocuğu olursa.
-
baba olunca gorursun..hıcbısı konusuldugu kadar kolay degıldır..tehlikenin T sini yaklaştırmazsın cocuguna..
-
slayer2694 adlı üyeden alıntı
ben çocuğuma alıcam allah izin verirse.tabi erkek çocuğu olursa.
Erkek kız diye ayırma bence
shule adlı üyeden alıntı
baba olunca gorursun..hıcbısı konusuldugu kadar kolay degıldır..tehlikenin T sini yaklaştırmazsın cocuguna..
Tehlikenin T sini taşıyorsa bu alet biz neden tepesindeyiz
-
shule eğer tanışıyo olsaydık çocuğum olduğunda bunu görmeni çok isterdim.geçen sene mart ayında babamı trafik kazasında kaybettim (600 F pert) ekim ayında da yeni motorumla ben kaza yaptım.ama hala biniyorum.yeterince cesurca olduğunu düşünüyorum.ona kendimden daha çok değer vereceğim kesin ama yinede motorcu olcak.bana nasıl babamdan geçtiyse ona da benden geçecek.yaşımda ufak değil.belki küçük olduğum için böle düşündüğümü sanıyosundur.o yüzden belirttim.
-
Çocukken buna benzer bişey bile yapsak dayak yerdik
-
shule adlı üyeden alıntı
tehlikeli ise bu kadar insan neden bunu üstünde
ben olsam bu kadar küçük değilde biraz büyügünde alırdım sanırım
egitim küçük yaşta başlar
akan terim işimim kanıtıdır !!!
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Verildi.Defalarca ..
.
-
bu çocuk değilki canavar resmen
-
http://www.motosiklet.net/forum/vide...-cocuktan.html
ben bile vermiştim
Emin benım actıgım topicleri takip et herzaman kacırmazsın böle şeyleri gülüm
-
-
Babama babasından (dedem'den) babamdanda bana geçmesine rağmen ailem pek sıcak bakmıyor. Binme demiyorlar ama yinede tedirginler işte... Bunuda doğal karşılıyorum.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
benim 100. seyredişim zaten olüm
-
ilk defa izlemiş gibi şekil yapma o zaman kızdırma adamı gelirim istanbula
-
1001 oldu ama teşekkürler yinede
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)