sendemi burutus diyecektim ama nedense vaz geçtim (kask konusunda)
sendemi burutus diyecektim ama nedense vaz geçtim (kask konusunda)
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
onur acaip yanlıyo monero geee
kardeş millet senin olduğuna inanmıyomu kendini tanıtmak için Ful koruma ve kask takarak YAPIYORSUN
Birde Ural La Deneyip Vidyosunu çeksene
:d
Yamahaşk 😍
sebebini bi arkadasımıza özelden bildirdim , bari burayada yazayım . evet bir defaya mahsus kask takmadım bilerek , artık coğunuz biliyonuz ben moldovada univ. okumaya çalışıyom , burdaki hatunlar motorcu tiplere hasta,bende bu video'yu moldova içi bi tanışma sitesine koycam . bu yuzden kask takmadım . yanlış düşünmüyonuz , bu video tamamen artistlik için , 1 defaya mahsus şeytanla oynaşmaya değer
herhalde onuda başarsam büyük ödülü hakederim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ulen elin rus adamı kişinevi birbirine katıyo biz 2 benzinlik arasındaki yolu zor katediyoz..
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
kişinev kıç kadar yer aman sıkılırız orda..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)