benim yerimde kim olsa aynı kaza olurdu, zaten suç bende değil yani çektiğim video ile ilgili değil, gayet efendi bi şekilde kullanıyordum motoru, sol şeritten biri hayvanlamasına sağ şerite geçti direk bana vurdu solumdan, ordanda kaldırıma fırladım.
saol üstad, yani önceden uyardın tehlikelerinden bahsettin, ama kaza bu 20 yıllık tecrübeli insan daha aynı kazayı yapabilir. sevindiğim nokta cana bişey gelmemiş olması, motoru satış nedenim farklı buraya yazmak istemiyorum.
Yinede büyük geçmiş olsun kardeşim...
Gerçi yazılıp çizilecek çok şeyler var ama bu kadarıyla kurtulmana da ÇOK ŞÜKÜR
demek en mantıklısı...
Satma konusunuda zaten diğer topiclerinde azıcık ucundan açıklamışsın..
Hakkında hayırlı olacağına inananlardan biriyim..
Yukarıda @Coq hocamın ve benim yazdığım mesajlara umarım hayıflanmamışsındır...
Belki sözlerimiz kırıcı, düşüncelerimiz de yıkıcı olarak tarafından algılanmış olabilir...Ama bizim senin dostun olduğumuzu unutma..
Unutma ki DOSTLAR ACI söyler..Lakin doğruyu söyler...
O motosiklet sana bir numara büyük yani...( kulanım olarak ve maddi olarak demek istedim)
Paşam soruna cevap vereyim dedim..Bunun için bazı araştırmalar yaparken topicleri
karıştırmışım..Buraya yazayım derken başka topice konuvermiş mesajım..
Hani bazen olur ya..Cepten mesaj atarsın sevgiline.Buluşalım diye...Bakmışsın sevgiliye değilde mesaj
abisinin cebine gitmiş.Buluşma dedik bulaşma oldu ...
Çık işin içinden artık yani...
Yani; demek istediğim....
.
Alıntı yapmış cevap yazmışsınız, bende alıntı ile cevap arasında bir bağlantı kuramadığım için sormuştum, yanlış yere yazdığınızı söylemiş ama mesajın sonunda topici tamamen okumadığımı söylemişsiniz, bundan da bişey anlamadım diyecem bu sefer kızacan abi neyse..
Gerçi yazılıp çizilecek çok şeyler var ama bu kadarıyla kurtulmana da ÇOK ŞÜKÜR
demek en mantıklısı...
Satma konusunuda zaten diğer topiclerinde azıcık ucundan açıklamışsın..
Hakkında hayırlı olacağına inananlardan biriyim..
Yukarıda @Coq hocamın ve benim yazdığım mesajlara umarım hayıflanmamışsındır...
Belki sözlerimiz kırıcı, düşüncelerimiz de yıkıcı olarak tarafından algılanmış olabilir...Ama bizim senin dostun olduğumuzu unutma..
Unutma ki DOSTLAR ACI söyler..Lakin doğruyu söyler...
O motosiklet sana bir numara büyük yani...( kulanım olarak ve maddi olarak demek istedim)
Allah'a emanet ol kardeşim...
yorumlarınızdan tabiki faydalandım, yazdığınız hiçbişeye kırılmadım zaten
''DOSTLAR ACI söyler..Lakin doğruyu söyler'' bu lafı seviyorum.
ELINT adlı üyeden alıntı
ferrari_tayfur geçmiş olsun. Umarım son kazan olur.
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun tayfur
06bluedragger adlı üyeden alıntı
tayfur kardeş geçmiş olsun sende bişiy yoksa bize en sevindirici haber bu olur..
motorun hakkında çok üzüldüm hayırlısı olsun..
saolun arkadaşlar, umarım son kazam olur, motor için pek üzülmüyorum karşı tarafın kaskosundan parayı alacağım için.