yorum bekliyorum efemmm,bence güzel bişey vede mantıklı
yorum bekliyorum efemmm,bence güzel bişey vede mantıklı
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Forumda verildi diye biliyorum. İzlediğimde etkilenmiştim baya.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Yorumu hak eder zaten daha hiç basıma gelmedi gelsin de istemem ama bunlar daha mantıklı tabi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben teker kolay kolay patlamaz snaıyorudum. Taki yolda kaçınılması mümkün olmayan cam kırıklarının içersinden geçene kadar. Teker patladı ve her yerinde de yarıklar var hem ön hem arka bu yarıkla küçük tefek ancak tekeri mahfetmiş bi durumdalar.
Patlamayan teker güzel bir icat tutupta biz çivilerden geçecek değiliz elbet. patlamayacağını bilmek güzel bir duygu
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
sanırım youtubeye ben upload etmiştim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
valla güzel lastik yapmışlar adamlar.. helal olsun.. almak lazım bunlardan.. 3 er 5 er tane
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
valla çok süper bişi her motora lazım böyle tekerlek fiyatları ne kadardır acep
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
bu özellik lastikten mi içerisine sıkılan maddeden mi
çok yararlı yöntem aslında acaba motoru etkilermi sürüldüğünde
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Güzel bişey bencede helal olsun...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
sevdim bencede çok iyi
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
Güzel çalışma.Lastikçilerin işi yaş gibi görünüyor
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Lastik özel değil ki!
Lastiğin iç kısmına tatbik edilen özel bir jölemsi kaplamada işin sırrı!
Jöle sertleşmiyor ve ( zaman belli değil ) homojen kalarak oluşan deliklerin içine nüfuz ederek havanın sıvışmasını engelliyor!
Kesiklerde ne olur? o tartışılabilir tabi.
Yinede harika bir icad
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
faydalı olacağı kesin
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
bu lastiği yada içine sıkılan maddeyi türkiyede bulabilirmiyiz gerçekten çok iyi yaa
Bende Denemiştim 6 7 Sene önce ama hiç bir Faydası oLMadı ama TeknoLoji geLişiyor Hergün aLıp denemek Lazımda Nerden ve nasıL temin edecegiz ayrıca Fiyatıda ayrı Bir Sorun... Ayrıyeten Ben bugunLerde LastikciLerde Cok Sık görmeye basLadım Ama arabaLar için Diodu MotorLara Faydası oLurmu biLmiyorum ama Ben Bi Sorusturayım biLgiLendirmeye caLısırım SizLeri..
evet güzel paylaşım teşekkür ediyoruz.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
vay be parası ne kadar acaba benim motordan pahalımıdır...
:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)