::tartis:: Motor yorulmaz !!!! Sadece üstündeki insanlar yorulur ::tartis::
adamım yaa anlatısını yiyim senin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmm =)))))))))))))))))))))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bence bu adam motordan bi poh anlamıyo sı sı sı konuşuyo..
2 de bir aynı şeyleri söylüyo anlatışını sevsinler harley davidson diyo..
teknik olarak bu motor adamı dereye susuz götürür susuz getirir..
süper anlatmış tip olarak harley davidson
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
teste bak be yamaha yetkilileri bu anlatımı duysa yeminle motoru elinden alır bu adamın....kriz tuttu...
cok açiklayici olmuş hehe bide ikidebir demiyomu arkadaşlar diye ha bide harley davidson hahha
abi yok boyle bişey ya pu hah ha h ah ha a........... az bişey harleye benziyo .. bide iki egzostu var
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
amma dalga geçtiniz bee
kendince anlatrmış işte öyle yada böyle...
abuk sabuk bişide söylediği yok...
belli işte motosikletini çok seven bir motorcu... daha ne istiyosunuz...
daha detaylı teknik bilgi falan ise derdiniz onlardan da var... onları izleyin...
nedir bu insanları hakir görme yarışı anlamadım ki... bulsak bişiyde kapaklasak diye pusuyamı yatıyorsunuz nedir...
adam birde lafa Allahın selamını vererek başlıyor.. şükür ki motorum var deyip olmayanlara nasip etsin diyor... siz ise yarılma peşindesiniz...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
puahah yarıldım gülmekten...
dev gibi göründüğüne bakmayın bisiklet gibi binebilirsiniz...besmele ile bineceksiniz...motor delisi olun ama trafik delisi olmayın
Eskici, ben de katiliyorum fikirlerine. Arkadaslar biraz fazla dalga gecmis olmuyor musunuz?
Videodaki kisi elinden geldigince motorunu anlatmaya calismis. Belli ki motorunu cok seviyor ve isteyen ama alamayanlarin da ileride almalarini diliyor. Hiz yapilmamasi konusunda tavsiyelerde bulunuyor. O kisinin sivesiyle, telaffuzuyla vs. dalga gecmeniz hos degil. Sizin bildiginiz teknik ayrintilari baskalari ayni derecede bilmiyor olabilir, hakir gormenizi gerektirmiyor bu durum.
Gulecek baska seyler bulun lutfen.
= = = Be Aprilia racer! = = =
kimseyi hakir gördügüm yok kimseylede dalga geçtigim yok .. yorum olarak eksik fazla bişey soylemedim .. o videoda adam ne dediyse onu dedim .. kimsenin de fazla ilgisini çekmemiş zaten .. kendi çapında bişeyler yapmaya çalışan insanlara ya sevinir güleriz .. yada uzulur aglarız .. bunun başka bi alternatifi yok .. bu konu uzerinde fazla durmayın .. ...
kişinin elinden geldigi kadar anlatmaya çalıştıgı motor bir yamaha MT-1 bir harleye nasıl benzetebilir.. her v-tvin makinaya harley denecekse .. ducatilerin vay haline ((((((((: ben güldüm bu videoya .. üçbeş para biriktirip almış motorunu güle güle binsin .. kazasız belasız kullansın harleyini
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
böbrek taşı olanlara tavsiye etmiş süper ya
motor delisi olalım ama hız delisi olmayalım demiş her ne kadar dalga geçsek de ders niteliğinde...
yawww harbiden dalga geçmeyelim sonadan pişman oldum mt 01 çogumuzun rüya motoru sizede nasip etsin diyor adam Allah Razı olsun boşverin dalgayı.
vaybe adam gibi adam helal olsun
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)