Kardeşimiz diğer motorcuları kendinden biri olarak görmüş ve samimi içten, içinden geldiği gibi konuşmuş.Hata mı yapmış!!! Bence cok sıcak olmuş, çok hoşuma gitti.İnşallah bizim için ettiği dua(''olmayanlara nasip etsin'') kabul olur....
Kardeşimiz diğer motorcuları kendinden biri olarak görmüş ve samimi içten, içinden geldiği gibi konuşmuş.Hata mı yapmış!!! Bence cok sıcak olmuş, çok hoşuma gitti.İnşallah bizim için ettiği dua(''olmayanlara nasip etsin'') kabul olur....
yürrü be toprağım kim tutar seni!!
gülmekten koptum ya o neydi öyle motorda son nokta böbrek taşı olanlar artık korkmanıza gerek yok bundan bitane alıyorsun taşını düşürüyorsun
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
yani motorda acayıp vibrasyon var demek ıstıyo ama adamın hıcbıse bıldıgı yok laf olsun ıste dıye konusuyo
bide unutmadan motora binmeden önce deyince hah dedim kask takın diyecek
Tanıtım için kendisine teşekkür ederiz fakat motosiklet konusunda birşey bilmeseydim, bir halt anlamazdım.
Motorumuz susuzdur, böbrek taşı düşürür.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
şaka mı bu? (25 karekter)
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)