eline emeğine sağlık....
eline emeğine sağlık....
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
fuarda izledik.çok güzel olmuş ellerinde sağlık Elint.
Drift Religion
tebrikler ... fuarda güzel dakikalara bir ışık tuttu ((((: özellikle atillanın scooter i tekerden kestigi foto harikaydı (((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
elint kral adamsın yahu sağolasın ellerine sağlık..
arkadaşım emeğine sağlık evet arkadaşlar şunu bir kez daha iyi anladım ki bi hakketen büyük bir aileyiz ve daima öyle kalcaz çok yaşa motosiklet.net
Drift Religion
fatih şubesi
elit valla ellerine ve emeğine sağlık süper olmuş müzik falan tam bir aile gibi olmuşuz zaten aileyizde duygulandım yaw
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Elint'in ellerine sağlık hasretle izledim videoyu ve eşime de izlettim.
Ne güzel günler geçirmişiz hep beraber...Çok özledim ben o günleri :(
Belçika'dan sevgiler tüm MT ailesine!!!
İstanbul MT benim yerime de gezin olur mu?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
elinize emeginize saglık cok guzel olmus
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Tşk'ler arkadaşlar bu arada bazı illeri ve ülkeleri atlamak zorunda kaldım sebebinide 2. sayfada yazmıştım ama ilerleyen günlerde hatamı telafi edicem yani umarım
elint saol kardeşim güzel bi nostalji oldu bizler için ellerine sağlık
ama ben nie yokum resimlerde
benim resimlerin olanı yollarsın diğer fuara
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Emeğinize sağlık.Güzel olmuş.
Bu film bitmezzzz....
motosiklet.net bi aile ya... Elint Ellerine Saglık.. en Kısa Zamanda Tekirdağ MT Olarak Resimleri Gönderioruz
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
MT slaytlarına görünerek meşhur olmayı talep eden üyelerimiz pm'den fotolarını göndersin. Organizasyon fotoları olursa daha makbule geçer yani vesikalık resim istemiyoruz
imalat seri üretime geçmişsin hadi hayırlı olsun
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
tamamını izledim ve çok duygulandım
çok güzel olmuş eline sağlık ELINT ama keşke Kahramanmaraş MT resimleride olsaydı
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
Harika beş parçayla süslediğin bu klip,önce duygulandırdı,sonra neşlendirdi fakat nedense sonunda canım et çakti ELİNT ya.Neden acaba?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hepsini izlemedim ama çok güzel olmuş ellerinize sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
çok beğendim harika olmus emeğine sağlık dostum
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)