ben yorum napmıcam
he bide 134 km/h kadar çıkmış maşallah..!
bu arada almanyada fiyatı 3.595,00 €
ben yorum napmıcam
he bide 134 km/h kadar çıkmış maşallah..!
bu arada almanyada fiyatı 3.595,00 €
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
134 mü yetmezz bizim millete en az 200 gerek
cıbır 125 ten sonra çok tutulur bu hadi millet gözünüz aydın..
utanmaz arlanmaz bide striptiz yapıyo..
cıbır alanlar bunu görünce kafalarını duvara vuracağa benziyor.125 lik olmasına rağmen abilerini aratmıyor
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ben de yamaha kullanıcısıyım ama bence honda cbr daha çok tutulur. CBR nin tipi daha güzel.
fiyatı yazdım yukarda dikkat edin!
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
cıbır 125R 140 yapıyordu, Bu biraz yavaş kalmış ona göre tabii 134km/s yapıyorsa. Ayrıca 12.5hp lik ybr 125te 130 görebiliyor...
Bu arada vidyodaki motorun hız göstergesi MPH mı yoksa KMH mı ???
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
125 den ziyade 250cc race gelseydi daha çok tutardı gibime geliyor.aynı fiyata
lezzet gider,mesuliyet kalır...
de bunun almanya fiyatı 6500 ytl ye yakın...
türkiye fiyatıyla tahminiimce 2 tane cbr alınır
ilk defa bu kadar dikkatli baktım, güzel bişimiş bu yzf 125
GKN MOTORS
evet turkıyede baya bı pahalı olur cbr ın yanına yanasamaz fıyat olarak bence nerdeyse hyo gt250r la aynı fıyat o daha cok tercıh sebebı olur bence...ama zevkler ve renkler tartısılmaz....guzel gorunuo motor yaaa benım hosuma gıdıo ama cok pahalı olck
km olayını merak etmeyin arkadaşlar, türkiyede cbr ye 160km/s yaptıranlar buna da 170km/s felan yaptırırlar heralde
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
performans olarak yzf 125 cıbırdan üstün bi motor değil.yzf cıbır dan 10 kilo daha ağır 10 kilo nedir ki demeyin 125 lik bi motor için cok onemli.bu fiyatlarla yzf turkiyede tutunamaz onu yerine millet 250cc hyo alır.ondan daha kalıplı hem.125cc nin ikinci el pazarı kıymete binicek bence
cbr ıle arasında bın ytlcık bı fark var zaten mılet bıktı yaw cbr den
aman olsun arkadaşlar.. her halikarda kimse cbf250 yada gt250 dururken aynı parayı ona vermez.. hele fazlasını hiç vermez.. yani numunelikler olur bittabi orası ayrı ama adı üstünde anca numunelikler alır
herşey fuarda belli olcak.. bakalım..
hayırlısı olsun. inşallah isteyenlerin alabileceği bir fiyata getirirler
motorun testini yapan adam bir Fransız. Fransızca konuşuyo. Bu motor benim kanatim Türkiyede tutmaz. Sebebi vergilere bakınız lütfen İspanyanın Valencia pistinde test yapıyorlar ancak kafama takılan bir şey var. Görüntüleri izledim ama hiç birinde 70 km hızın üstüne çıktığını görmedim. Birinci viteste 36 km hız yapıyor max devrindeki avatrımdaki çançin çon bile birinci viteste 50 kmh yapıyor. Burdanda yaptığım mantıkla ancak bu motor 120 kmh geçmez diye tahmin ediyorum. ya sizce?
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)