sesten cok oturus pozisyonu dikkatimi cekti.. ya adam cok uzun 2 metre, inş. öledir yada oturus pozisyonu cidden berbat..
sesten cok oturus pozisyonu dikkatimi cekti.. ya adam cok uzun 2 metre, inş. öledir yada oturus pozisyonu cidden berbat..
Valla b.k atmayalım o kadar da arkadaşlar.. sonuçta hondanın ss diye yutturmaya çalıştığı bisikletin yanında harbiden motor mu değil mi bu bir? o bisiklete bile para verin alanlar var mıydı yokmuydu iki..? üçüncüne gelince ben bize atmaya kalktığı 250 lik kazığınden sonra yamahadan bişi alır mıyım bilemem..
Bugün daytona'ya gittim..
fuarda gelicek dediler, 6 buçuk 7 olur fiyat dediler...
İstersen bekle dediler ama yok dedim...
Gelsin ama ya baya merak ettim...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Bunun fiyatı 6 bucuk olsun patlama olur gerçekten stok gelmeden tükenir
ses olarak zaten fazlasını beklemek hata olurdu
sonuçta tek silindirli 125 cc lik bir makinası var..
görünti olarak cbr devrini kapatır ama fiyal olarak hiç zannetmiyorum..
ne kadar yamaha fanatiği olsamda, 0 km fiyat politikası satışların artmasını engelliyor..
GKN MOTORS
tugcetugce biraz beklede bundan al
Napcan cıbırı
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
125cc bir motora göre görüntü,ses ve kalıp olarak çok başarılı bir motor bence...eee yamaha yaparsa en iyisini yapar...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
sayın kankam hangi makinaya biniyorsan o makinan borazanı oluyorsun...
daha dün Honda en kral makina değilmiydi...te Allam yaa...
kıçınız neye değiyorsa o sanki kul yapısı değil...
he pardon 2005 te ilk makinan kırmızı bir ybrydi...dünkü ybrciler bugün fazerci oldular anasını satayım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yarmagül kardeşim ne alakası var ben bu işin en başından beridir yamaha'cıydım biliyosun...ilk motorum olan YBR125 ile 18.000 km yapmıştım...hiçbir zaman Honda'cı olmadım yani... hatta almadan önce Honda bana çok gıcık geliyodu ama o zamanda Yamaha'nın 250cc versiyonu olmadığını için mecbur Honda aldık...ama ne yalan söyleyim Honda Yamaha ikiside harika motor üretiyolar...yani aralarında kalite olarak pek fark yok...tek fark yedek parçalarında... benim Honda'yı savunmamdaki maksadım daha dün piyasaya giren Hyosung ile kıyaslamalarındandı...yoksa bilirsin kendimi bildim bileli Yamaha'cıyım...
al buda ilk motorum yarmagül kardeş...maziye bir bakıver...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
mete abi merhaba. ismail ben ıspartadan senden özel bi ricam olacak cbr 125 in karbüratör fiyatını biliyormusun acaba, benimki problem çıkartıyor veya tamir edilebilirmi bi fikrin varmı sayın abim. teşekkürler
bu konularda tevrübeli olduğunu düşündüğüm için senden özellikle rica ediyorum
heheh...sağlam kitledim...acısını çıkarırsın ilk fırsatta...şaka lem...sen kendini bildin bileli Yamahacısın...2005 ten beri...sınce by 2005
kızmadın dimi kanka...şu Sabancı Centeri görüyonmu kanka...
tecrübe derken çevre çap ebat geniş diyelim...
şincik şöle yapalım...modeli yok dimi tüm karbüratörler standart...ona göre sorayım..
yarın ilk işim Honda bayime fiyatı sormak olucak...
öğrenir sana bildiririm...
ama nası bildircem...sen beni arıycan...Türkiye saatiyle saat 2 de (14.00)
537 335 22 33...ben Ispartanın Gülü İSO dicen bende fiyatı sölicem...ama orda fiyat kaçsa burdada odur merak etme...galiba orda yok bu zımbırtı..ok...yarın zaten bir özel DYLN 150 fiyatı alıcam kankam bayiden...arada bunuda sorarım...
eğer varsa mal fiyatıda uygunsa alıp sana kargoyla yollıcaz...vs vs..
gerisi kolay...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
teşekkürler abicim. bizim buralarda yok servis falan en yakın antalyada. kasaplara gösteriyoz motoru. ben seni yarın ararım abi.
yanlışın var Since by 2004 olucaktı o... ne kızıcam olm sana ben seni kendi haline bırakma kararı aldım çooooktandır...
tuğçe sana o fiyatı veren arkadaş bencede çok iyi günündeymiş...yoksa YBR250'yi 9.500 e veren yamaha onu tahminimce 8'den aşşağı vermez...ama inşallah senin dediğin gibi olur...
kasa kendiii sınıfına göre on numara olmuş ama motor gücü çookk düşükk keşe 250 lik yapsalardıı
48 tc 914----48 lh 220
Görüntü gayet güzel. Fiyatıda yüksektir. Motor zaten belli işte
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)