Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

leo vince eksozu taktırdım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Alıntı tentaBlack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabıkı dostum severek..
    arkadasım ben 2000 model zx6 ıle ortalama 11000 kusur km yol yaptım 2 sezon ıcınde..ve alıyorken cok ama cok arasdırdım ve o model ve fıyatta r6 ıle ıkısı arasıonda kaldım ve zx6 yı secdım,,neden dıe soracak olursan cusses ve kawanın o essın homustulu sesı benı mest ettı ve bırde aldıgımda makınende ful yosı rs egzoz sıstemı vardı..yanı 600 luk bı kawadan cok rahat 1000cc lık bı sıra 4 lu sesı alırsın saglam bır egzozla,
    mootr performansı na gelınce bence o klasmanda tek gecerım gercekden de ole cunkı ben hepsını denedım 600cc de..hondasından yamahasına vs.vs..kawa zx6 tam olarak 636 cc dır yanı akranlarından 40cc ustun bu buyuk bı farkdır aslında..tork olarakda ıyıdır,,ben 2 kısı cok rahat 280 goruyordum yola cıkdıgımda..benı cok fazla uzmedı bır kere uzdu yalnız ondada tram uzdu satmak zorunda kaldım..kasasına da degıneyım az..tam ss gıbı olmasada cok ama cok rahat bır surusu vardır,ve gaz kolu cok hassadır..cevırdın mı karsılıgını alırsın ve torku ytuksek vede hacmı 40cc cıvarı fazla oldugu ıcın ara hızlanmöa ıcın zırt bırt vıtes kucultmene gerek kalmaz..ama cok gurultulu calısır kı bu kawa nın klasık motor sesıdır..egzantrık sesı dısarıya cok gelır..onun harıcınde bence mukemmel..hee.su an ne dusunuyorsun dıe sorarsan ben su an gsx750f yada 600f almayı dusunuyorum hatta gt650r da lısdemde bunun sebebı ısıs tamamen duygusal,yanı 2005,2006 model bı kawa alcak param olsa dırek kawa alırdım ama eskı model almak ıstemedım ıcın bu 3 makıneden bırısnı alacagım..bunu da arastırdım herkez 600f cevabını verıor ama ,yabancı sıtelerden aldım bılgılere gore kı bunu cok arastırdım kucuk cc sport tourıng tarjında su an gsx750 bır numara gerek yakıt gerek denge gerekse yol tutus..son hızları ıkı makınenın de 250 260 arası..
    askerligi 11 piyade tugayında yaptım daglardan yankı yapan motor sesi seninkiydi demekki ıkıncı el olarak 600f ler pahalı ve gsx 750f yanında kucuk kalır ebat olarak suzuki harıka goruntu olarakta 2136cm ve 250 kılo bu cusseye gorede gayet atak
    gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    çok saol dostum merakla okudum yazını fakat senı nasıl uzdu onu merak ettım 600 f 280 e kadar cıkar bunu söyligim gider yanı.fakat ivmelenmede gsxf750 uzar gıder benım ark o zamanlar kalkısta 600 rr ı bile gerıde bırakıms yalanda konusmaz kendısı suzı cok ağır f hafif ona göre sen gene gönlünde yatanı al ama onların arasına hyo sıkıstırmısın helal şimdi hyocular olursa kızıcaklar hehe

Alıntı ata_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    guzel motor ama 98 yılına kadar üretilmiş sanırım ve cok km yapmısları var sahibindende ibre 300 zamanın hayabusasıymıs sanırım
    nasıl 98 yılına kadar uretılmıs anlıyamadım ? srad yada gsxr bi fark yok bence arada.neyse ben suzukı cıyımdır fakat kawada hep aklımda nedense kawanında ayrı özellıgı gürültülü çalışması kımılerı buna sorun dıye bakıyor sasırıyorum

he bu arada bı abımız de var gsxf 750 sanırım 2005 model pırıl pırıl 1 bucuk sene masraf yapmazsın dıyor 8 bucukmu ne bırakıyordu ama işte bana gelmez spor tournıng

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    valla dedıngın gıbı ole dıyorlar suzukı ıcın herkez 600f dıyor ama ole degılmıs aslen yabancı forumlarda herkez gsx750 dıyor..tıpı nasıl resımlerde bıraz eskı kasa race ler gıbı duruyor ama gercekden gormek lazım yorum yapmak ıcın...yakıdının da sıtabndartalrın altında oldugunu duymusdum..sız kac moıdel kac km de ne kadara aldınız bıraz anlatırmısınız..

dosdum srad da guzel makınedır ama sradın 2004 ustu guzeldır,,,kullanan arkadaslarım var..ama ben 600 cc de nınja yada r6 derım..hatta bunu ben deıl tum dunya bole soyluyor..
    ankaraya gelirsen beklerim tipi gayet kaslı ve diri duruyor 2004 benım alet alalı ıkı ay oldu sanırım 9000 civarında mal ettim 11000 km de aldım sürüsü cok zeklı ve uzun yolculuklarda yolcuyuda rahat ettırmek ıcın tasarlanmıs bir makine siddetle tavsiye ederim

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok saol dostum merakla okudum yazını fakat senı nasıl uzdu onu merak ettım 600 f 280 e kadar cıkar bunu söyligim gider yanı.fakat ivmelenmede gsxf750 uzar gıder benım ark o zamanlar kalkısta 600 rr ı bile gerıde bırakıms yalanda konusmaz kendısı suzı cok ağır f hafif ona göre sen gene gönlünde yatanı al ama onların arasına hyo sıkıstırmısın helal şimdi hyocular olursa kızıcaklar hehe

nasıl 98 yılına kadar uretılmıs anlıyamadım ? srad yada gsxr bi fark yok bence arada.neyse ben suzukı cıyımdır fakat kawada hep aklımda nedense kawanında ayrı özellıgı gürültülü çalışması kımılerı buna sorun dıye bakıyor sasırıyorum

he bu arada bı abımız de var gsxf 750 sanırım 2005 model pırıl pırıl 1 bucuk sene masraf yapmazsın dıyor 8 bucukmu ne bırakıyordu ama işte bana gelmez spor tournıng
    benım buldugum ilanlarda en yuksek model 98 di onun ıcın oyle yazdım bildigimden degil 2005 model bedava o fiyata kaç km de rengi ne ? ve aksesuar var mı biliyormusun ?

Motosikleti
    valla dedıngın gıbı ole dıyorlar suzukı ıcın herkez 600f dıyor ama ole degılmıs aslen yabancı forumlarda herkez gsx750 dıyor..tıpı nasıl resımlerde bıraz eskı kasa race ler gıbı duruyor ama gercekden gormek lazım yorum yapmak ıcın...yakıdının da sıtabndartalrın altında oldugunu duymusdum..sız kac moıdel kac km de ne kadara aldınız bıraz anlatırmısınız..

dosdum srad da guzel makınedır ama sradın 2004 ustu guzeldır,,,kullanan arkadaslarım var..ama ben 600 cc de nınja yada r6 derım..hatta bunu ben deıl tum dunya bole soyluyor..
    yok cnm abartma allah aşkına yanı kardeş bizde araştırıyoruz tum dunya r6 yada nınja deme bana katılmam cunku benım her telden bınen akrlarım saygım abıleırm var

ankaraya gelirsen beklerim tipi gayet kaslı ve diri duruyor 2004 benım alet alalı ıkı ay oldu sanırım 9000 civarında mal ettim 11000 km de aldım sürüsü cok zeklı ve uzun yolculuklarda yolcuyuda rahat ettırmek ıcın tasarlanmıs bir makine siddetle tavsiye ederim

benım buldugum ilanlarda en yuksek model 98 di onun ıcın oyle yazdım bildigimden degil 2005 model bedava o fiyata kaç km de rengi ne ? ve aksesuar var mı biliyormusun ?
    dur senın ıcın sorayım hazır msnde

bak iyiki sormusum 2003 modelmış vala 13 bın km de seslı egzos var kum rengi

zx6 nasıl mı uzdu ıyı uzu..dostum benım makıne yatak sardı..nedenını bulamadık ama sardı ısde.muhtemelen de benım hatam...ama sardı..ve bende yaptırmadan olece sattım...

Motosikleti
    vala dıyecektım yatakmı sardı dıye ama dedım sımdı ayıp olmasın dıye yazmadım sen yazdım ama zaten benımde korkum bu ıste kardesım bana kımse zx lere ve zzr lere bulaşma dıyor yanı kımse ksuura bakmasın özellıkle kawacılar ama ben genede begendıgım modeldır kawa her zaman için.

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    2003 se iyi fiyat 2005 olsaydı bedavaydı satar inş. niye satıyor degiştirecekmi

Motosikleti
    2003 se iyi fiyat 2005 olsaydı bedavaydı satar inş. niye satıyor degiştirecekmi
    abi herifin mağazası var ya işi o yaNİ

dostum ben sana sunu solım 15000 ı gecmıs 2. el ss alma model onemlı deıl ısın sansa kalır sora...valla bak..bızım arkadas 22000 de fireblade aldı yok zıncırdi disliydi derken 2500 daha harcadı 1 ay ıcınde...14 e aldı geldı 16500 e
    2004 model bu aletlere guven olmyyor chooper yadaenduro falan olsa neyse..ama ss zor ya ben o yuzden 2007 model gt650r almayı bıle dusunuyorum en azından hıc sorun cıkarmaz ya satılıklar var daha 2000 de 3000 neredeyse sıfır ama motorun performansı hakkında bılgım yok..hala daha da bırsey ogrenemedim..

Motosikleti
    vala ben senın gıbı katı dusunmkuyorum bırak 15 bını 30-40 bınde bıle alırım srad zaten öle olucak 99-2001 arası alıcam ben bakalım tabıkı yenı kasa ısterım ama temız olsun sorun degıl genede.kardeşim avrupada 200 bın sorunmus bınıyorlasr srad lara yada gsx lere neyse herkesın fıkrı kendıne umarım üzmez bizi yada alan herksesi sen hyo da ıyıdır kore ama bır japon kadar acıkcası tat vrıcegını sanmıyorum istekler önemlı zevkler ve rengler tartısılmaz tabi çinede cok bındık kayıfte alıyorduk

15 bını gecmıs ss alma ılk defa dıyende senı gördum vala o zaman bız abıcım sıfır alalım 15 bın km yol yapıp çöpe atalım olay buraya gelır

dosdum ole deıl ısde bu makınelerın cıkıs omru 250000 km dır..ama sen senden once nasıl bınıldıgını,bakımlarının naısl ve kımler tarafından yapıldıgını bılmezsen ne olucak..bende 43000 de aldım ona bakarsan almadan once bende senın gıbı dusunuyordum ama ole olmuyor ısde...ben senı dusundugum ıcın yazyorum bunları..ınan cok uzulursun..cunkı bızım ulkemızde ınsanlar bırbırını kazıklama yolunda kımsenın baska bırsey dusundugu yok bundan emın olabılırsın..bence az daha bekle sole yenı model emın oldugun bı makıneyı al maceraya gerek yok dıye dusunuyorum ben ama genede sen bılırısn..

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    dostum ben sana sunu solım 15000 ı gecmıs 2. el ss alma model onemlı deıl ısın sansa kalır sora...valla bak..bızım arkadas 22000 de fireblade aldı yok zıncırdi disliydi derken 2500 daha harcadı 1 ay ıcınde...14 e aldı geldı 16500 e
    2004 model bu aletlere guven olmyyor chooper yadaenduro falan olsa neyse..ama ss zor ya ben o yuzden 2007 model gt650r almayı bıle dusunuyorum en azından hıc sorun cıkarmaz ya satılıklar var daha 2000 de 3000 neredeyse sıfır ama motorun performansı hakkında bılgım yok..hala daha da bırsey ogrenemedim..
    bi arkadasta daha var gsx 750 adam 40.000 yapmıs ve hiç bir sıkıntı yok diyor bakımlarını duzenlı yaptırdıgın ve limitleri zorlamadıgın zaman 100.000 üstü yapar bu aletler 15000-20000 de bir sey olmaz bu makınelere madein japonnn

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vala ben senın gıbı katı dusunmkuyorum bırak 15 bını 30-40 bınde bıle alırım srad zaten öle olucak 99-2001 arası alıcam ben bakalım tabıkı yenı kasa ısterım ama temız olsun sorun degıl genede.kardeşim avrupada 200 bın sorunmus bınıyorlasr srad lara yada gsx lere neyse herkesın fıkrı kendıne umarım üzmez bizi yada alan herksesi sen hyo da ıyıdır kore ama bır japon kadar acıkcası tat vrıcegını sanmıyorum istekler önemlı zevkler ve rengler tartısılmaz tabi çinede cok bındık kayıfte alıyorduk

15 bını gecmıs ss alma ılk defa dıyende senı gördum vala o zaman bız abıcım sıfır alalım 15 bın km yol yapıp çöpe atalım olay buraya gelır
    aynen katılıyorum

dosdum ole deıl ısde bu makınelerın cıkıs omru 250000 km dır..ama sen senden once nasıl bınıldıgını,bakımlarının naısl ve kımler tarafından yapıldıgını bılmezsen ne olucak..bende 43000 de aldım ona bakarsan almadan once bende senın gıbı dusunuyordum ama ole olmuyor ısde...ben senı dusundugum ıcın yazyorum bunları..ınan cok uzulursun..cunkı bızım ulkemızde ınsanlar bırbırını kazıklama yolunda kımsenın baska bırsey dusundugu yok bundan emın olabılırsın..bence az daha bekle sole yenı model emın oldugun bı makıneyı al maceraya gerek yok dıye dusunuyorum ben ama genede sen bılırısn..
    sanada katılıyorum 5000 ile 15000 arasında alacaksın ben 20000 üstünden korkuyorum

yanı aklın yolu 1..su an bu ısı profesyonel yapan abılerım var bırıde halamın oglu 20000 ı buldumnu satıyor makınesını cunkı o hakkaten de hakkını verıor yanı makınenın ve yıpratıyor aletı sorada satıyor alanada allah kolaylık versın...

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Chip tunning yapılmadan takılan egzozlar hiçbir şey farkettirmez. Taş çatlasın 1-2 Hp
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

ztn performans ıcın full sıstem takmak lazım egzozu sadece tup hıc bır ıse yaramaz bende katılıyorum...1,2 hp belkı oda yakııdı arttırdıgı ıcın elde edılen guc ztn..dogal yanı

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Chip tunning yapılmadan takılan egzozlar hiçbir şey farkettirmez. Taş çatlasın 1-2 Hp
    benım fazla beygırle işim yok normal performansını bile kullanamıyorum makinenin bi senkron ayarıda yaptırmamız lazım sanırım

ztn performans ıcın full sıstem takmak lazım egzozu sadece tup hıc bır ıse yaramaz bende katılıyorum...1,2 hp belkı oda yakııdı arttırdıgı ıcın elde edılen guc ztn..dogal yanı
    benzin yakıtı duser dendi bana aksine bu işleri bilen bir arkadas var ona danısarak taktırdım yakıt fazla artmaz sanırım

yanı aklın yolu 1..su an bu ısı profesyonel yapan abılerım var bırıde halamın oglu 20000 ı buldumnu satıyor makınesını cunkı o hakkaten de hakkını verıor yanı makınenın ve yıpratıyor aletı sorada satıyor alanada allah kolaylık versın...
    aminnnnnnnnnnnnnnnnnn........

Motosikleti
    hyosung gt 250r turuncu-siyah...... favorim; HONDA CB 1300S ABS
    egzoz güzel olmuş,

hem sesi, hem görünüşü,
    herkese;kazasız,belasız,
    özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    eyv.... bende aynı fikirdeyim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)