Msupra(BMW M3),Hayabusa,Ninja ZX10, 1000RR ve finalde GSXR-1000
Reklamlar
-
abı araba delı gıdıo ama baya bı yuklu bu arada bu araba mumkunu yok 1400 kg falan yoktur cok daha hafıftır bence...bu aradada yuklu motor bunla kapısır mesela gsxr-1000 yosimura uretımı var 213 bg 167 kg yanlıs hatırlamıosam...ama turkıyede cok az var o motordan ıste o delıg gıder hayabusa falanda dınlemez ya surucuden surucuyede deısır acıkcası....ısın realite kısmındada sınuna kadar haklısınız dıck tek kelıme bılamıorum ama en azından motorcuların kaskları takılı bole bı avuntu yapabılırız
Reklamlar
-
Faik bu araba nerden baksan 1500 kg'den aşağı değil.
Standart bir Toyota Supra 1458 kg imiş
Standart bir M3 ise 1500 küsür kg (net bilmiyorum)
Bu araçta eklenen yeni motorla muhtemelen 1500 kg'nin üstünde gene (Zira Supra motoru 3000 cc'lik M3 motoru ile aynı hacme sahip;ağırlıkları birbirlerinden çok farklı değildir diye tahmin ediyorum)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
buruc72 adlı üyeden alıntı
Olan bitenleri izledim, gerçekten heyecan verici. Keşke bu tür yarışlar trafiğe kapalı alanlarda yapılsa , tabi böyle bir yerler varsa.
Bu tur yarislari yapmak icin trafige kapali alan konusunda sikinti cekilmesi, trafige acik yollarda yapilan yarislari mesrulastirmaz. Eminim siz de ayni kanidasinizdir Buruc72.
Saygilar.
Burhansefa adlı üyeden alıntı
sonuna kadar katılıyorum
bu mt ailesini anlamak mümkün değil iki tane çinli kapışsa onlardan kötüsü yok
ama bunlar kapışırken ne ala memleket
galiba beygir gücü yükseldikçe daha çok göz yumuyoruz bu tür olaylara
Ben de boyle dusunuyorum. Yuksek cc sport makineleri olan bazi kimseler ve hayranlari "E racing bu kardesim, yarismayacagiz da ne yapacagiz?" havalarinda ve yineliyorum, trafikte hic bir sey yaris yapmanizi mesrulastiramaz. Boyle seylere asla prim vermeyelim. Bu tur yarislari destekleyen kisiler, kazadan sonra gecmis olsun mesajina bogsunlar yariscilari ya da surat felakettir mesajlari versinler neye yarar. Yaptiklarimiz birbiriyle celismesin.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
valla supra gaza basınca belli ediyo abi bence abartı yok ama illede suzukı diyorum
arkadaşlar benim anlayamadığım kaç metrelik bir etap olduğu ve tahmin ediyorum starttan sonra en az 1000 1200 metre o halde şunu düşünelim 100 km hızla başlayan bir yarışta mesafe 1200 m olursa hayabusa nın geçemediği makinayı 1000 nasıl böyle eziyor üstelik bu araba 350 km/h ye ulaşıyorsa bu 1000 kaç yapıyor bu nasıl bir 1000 ki bide mesafe açıyor
-
iyide neden full dolu bi drag makinasıyla standart bi motoru kapıştırıyonuz ki,,
Msupraları motodragda görmek isteriz......
-
arkadaşlar k5 nelere kadirmiş gördük peki youtube deki zx6 nın 1000 i delmesine nasıl bakalım şimdi?
-
arkadaşlar bu işlerden biraz anlayan biri olarak bende birkaç kelime yazayım.şimdi öncelikle şunu bilinki hayabusa standart halde cok güçlü bir motor değil.1000cc lerin hepsi standart hayabusayı gecer.fakat hayabusa cok büyük modifiyeler kaldıran bir motor şanzumanı ve motoru bu işlemlere musait.fakat güçlü bir modifiyeden sonra onu tutmak cok zor yolda .amaaa K5 bende vardı birkaç ay öncesine kadar o çok özel ve tehlikeli bir alet gerçekten hatta bizim modifiyeli hayabusa ile çekim bile yapıp sizlerle paylaşmıştım.aslında biraz kullanıcı faktörüde var yani supra ile geçilen zx10 arasında bariz fark yok. bir vites bile kaçırmış olsa bir araba boyu fark yer bu gayet normal bende daha önce 2005 R1 de vardı . gsxr1000 ondan daha hırcın bir makina ama zx10 da en az onun kadar güclü bir alet. bu supra ve motorlar rolling yaparak yarışıyorlar ,gayet normal ,zaten sıfırdan kalkıp yarışsalar supranın hiç şansı yok diyebilirim.K5 in kaç yaptığını gösteren videomuzun linkini izlemeyenler için tekrar veriyorum .
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
-
Durur halde yarışa başlasalar 2 teker herzaman canını okur.. Birde şöyle bişeye dikkat ettim başlayısı arabadaki eleman veriyor.. Arabasını iyi tanıyorsa birisi araştırmışsa herşeyini onun max güc le ivmelendiği değeri bilir.. büyük ihtimal bu adamda uygun devire getirip (Benim arabam 4bin le 6.600 arası en iyi gücü veriyor) başla işaretini veriyor ve tabiki bir anda şahlanma oluyor hatta patinajdan dolayı araba sağa sola atıyor.. Ama hakkını yemeyelim 4 tekere göre dehşet bir makina.. Dururken kalkış yapsalar 2teker her halukarda alır diyorum...
-
adamın arabsını kullanması on numara zx1000 yol vermıyo yanından nasıl geçti helal olsun
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler