Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Msupra(BMW M3),Hayabusa,Ninja ZX10, 1000RR ve finalde GSXR-1000

REKLAM ALANI
    mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Ankara'da bu arabayı geçebilen motor yok henüz.

Yarışa sıfırdan değil 100 km'den başlıyor ve turbo ile nos'u aynı anda açıyor araba. Olay bundan ibaret, sonra kalkıp da motorlar rahat geçer falan demeyin
    pro hocam haklısın nos turbo aynı anda diosunda bunları bi hayabusayada yukleyebilirsin bence ciddi anlamda yuklu bi motor yer bu arabayı cnk cok kısa farklarla kalıolar arkada ama sırandan bi ss için zor olabilir kapışmak
    hatta gsxrdada vardr bişeyleri dgrlerine gore okdr farklı gitti
    true love..

Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Arabanın borusu nos bitene kadar ötermiş gibi geliyor... Ancak komple egzoslu bir busa km.lerce 300+ gidebilir...

Ancak arabayı çok sağlam doldurmuşlar nefis hızlanıyor...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

kayku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hiç belli olmuyo :D
    yok ya hayabusaya kafa tutamaz gerci unutmayalım sürücü farkı çok önemlidir
    [url] www.myspace.com/kayku34 [url]
    [url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Arabada tam arabaymış hani... Paylaşım için sağol Arabada nos olduğu çok belli Turbo zaten genelde 2.000 devrin üzerinde tam etki yapmaya başlar, Yani Turbo sürekli çalışır. Peki araba, adamın vites atması gerektiği zaman takır takır takır bir ses çıkarıyor. O ney ben onu anlayamadım...
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Benim bu teknik olaylardan cok dikkatimi bu heriflerin trafige acik yolda yaptiklari asiri hiz cekiyor. Dikkat ederseniz yolda 80-90 km. civari seyreden arabalar ve kamyonlar var. Orta seritte arka arkaya ilerleyen arabalardan bir tanesi digerini aniden sollamaya kalksa bu bizim hiz manyagi kendini bilmez arkadan 300km/s hizla carpar. Millette yukarida koprude toplanmis senlik yapiyor. Hic akil isi mi bunlar? MT'de boyle seylere eminim kimse prim vermiyordur.

Bir de, baskalarina zarar verme olasiliginin (yuksek) yaninda, dikkatimi su cekti. Goruntulerdeki araba ilk hizlanmada yani gaza asildiginda saga sola dogru yalpaliyor. Bu adamin her iki tarafinda da motorlu elemanlar var. Kontrolu kaybedip motorlulardan birine carpmasi cok yuksek ihtimal. Motorlular bu durumun farkinda olamayacak kadar korlesmisler galiba yaris heyecanindan.

O gun orada yaris yapan, yarisi izleyip saksak yapan herkesi kiniyorum ve o dakikalarda kendi haline tin tin giden yurdum arac suruculerinin de bu manyaklari kazasiz belasiz atlattiklari icin gecmis olsun diyorum. Kaza geliyorum demez ama bu kendini bilmezler yuzunden bazen ciglik ata ata gelir.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    -
    benim anlamadığım son vidyoda değişen ne..

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    Bu araç belli bi hızda bile yarışa başlayınca patinajla baya vakit kaybediyor,adam arkayı toplayana kadar kaç kontra yapıyor dikkat edin.Sıfırdan kalkışta hayabusa olsun gsxr1000 olsun bence çiğ çiğ yer bunu.Kaldıki nos nereye kadar aşırı yüklü motorla son sürat nereye kadar motoru elinize alırsınız vallaYani bu bmw nin zaferi geçici kısa süreliğine ama tebrik etmekde lazım iyi çalışma olmuş

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Yalan olmus motorlar Yalnız bmw, kawasaki yi gecerken silme geçiyor, video yapcam diye Allah korusun..

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...Yalnız bmw, kawasaki yi gecerken silme geçiyor, video yapcam diye Allah korusun..
    Ben de bundan bahsediyorum. Adamlarin ne kendi canlarina verdiyleri kiymet var ne de baskalarina.

Yukarida izlediginiz videolarin hepsi TEROR icerikli. Lutfen kimse prim vermesin boyle seylere.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    vay be arabayı çok güzel donatmışlar dikkat ettiysenizaraç 100 km hızdan sonra gaza asıldığında ne biçim yalpa yapıyo sanki havalanacakmış gibiyalnız motosikletlerde fazla modifiye yokmuş motorlarda sağlam donatılsa her defasında bu arabayı hadım ederlerdi..

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    eee var bızımde bı bıldıgımız bosuna srad almıcam abi

helal olsun deli gibi gıdıyor yürü be koçum

ben reklam amaçlı olduğuna inanıyorum bence dip gaz yapmıyorlar başka işler var yani

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Arkadaslar bu bahsettıgınız olay gectıgımız hafta pazar gunu enka'da gerceklestı.ben de oradaydım ve hayabusa'yı kullanan arkadasın adı da sınan benım cok sevdıgım bır arkadasımdır.Msupra 700 hp gucunde.bu arada ılk yarısı yapan arkadasım sınan ın kullandıgı hayabusa'da power commander var.
    yarıs 120 km hız'a ulasınca baslıyor.cunku Msupra 120 km hıza ulasınca turboyu devreye sokuyor.Ankara da Msupra yı gececek makıne yok demıs bazı arkadaslarımız ama yanılıyorlar. GSX1000R K5..gecıyor arkadaslar..o gun orada olan arkadasım varmı bılemıyorum fakat gelen varsa hatırlayacaktır gri bır hyundaı h100 vardı.onun kasasında duruyordu bu K5..

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı s3ns4t10n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim anlamadığım son vidyoda değişen ne..
    büyük ihtimalle gsxr brz yukluydu ve digerleri gbi pek gecilmeye niyeti yoktu
    true love..

Drift Religion

Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bu teknik olaylardan cok dikkatimi bu heriflerin trafige acik yolda yaptiklari asiri hiz cekiyor. Dikkat ederseniz yolda 80-90 km. civari seyreden arabalar ve kamyonlar var. Orta seritte arka arkaya ilerleyen arabalardan bir tanesi digerini aniden sollamaya kalksa bu bizim hiz manyagi kendini bilmez arkadan 300km/s hizla carpar. Millette yukarida koprude toplanmis senlik yapiyor. Hic akil isi mi bunlar? MT'de boyle seylere eminim kimse prim vermiyordur.

Bir de, baskalarina zarar verme olasiliginin (yuksek) yaninda, dikkatimi su cekti. Goruntulerdeki araba ilk hizlanmada yani gaza asildiginda saga sola dogru yalpaliyor. Bu adamin her iki tarafinda da motorlu elemanlar var. Kontrolu kaybedip motorlulardan birine carpmasi cok yuksek ihtimal. Motorlular bu durumun farkinda olamayacak kadar korlesmisler galiba yaris heyecanindan.

O gun orada yaris yapan, yarisi izleyip saksak yapan herkesi kiniyorum ve o dakikalarda kendi haline tin tin giden yurdum arac suruculerinin de bu manyaklari kazasiz belasiz atlattiklari icin gecmis olsun diyorum. Kaza geliyorum demez ama bu kendini bilmezler yuzunden bazen ciglik ata ata gelir.

sonuna kadar katılıyorum

bu mt ailesini anlamak mümkün değil iki tane çinli kapışsa onlardan kötüsü yok

ama bunlar kapışırken ne ala memleket

galiba beygir gücü yükseldikçe daha çok göz yumuyoruz bu tür olaylara

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İşin realite boyutu böyle tabi. Katılıyorum.
    Keşke bir pist olsada böyle illegal işlere girişilmese.

edit: Burhansefa kardeşim MT'nin burada bir şuçu yok yahu.

Sonuçta "Ghost Rider" bilmem ne falanda aynı tarz videolar.

Onları izlerken " vay anasını adam ne gidiyor" derkende iş aynı iş (bu kapışma işini desteklediğim anlaşılmasın)

İnsanoğlunda şeytan tüyü var ennihayetinde...
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    http://www.youtube.com/watch?v=M6GkzNozZa4

Arkadaslar sizce asilan bi hayabusa turbo bu arabanın altında kalır mı ?
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Ankara'da bu arabayı geçebilen motor yok henüz.

Yarışa sıfırdan değil 100 km'den başlıyor ve turbo ile nos'u aynı anda açıyor araba. Olay bundan ibaret, sonra kalkıp da motorlar rahat geçer falan demeyin
    Evet olay bu yanı Gercekten araba cok yuklu arabanın arkası bı sag bı sol yapıyo 100 km de bıle dıp gaz yapınca
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

stunt_rider_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K 1200 R
    hayabusayı kullananda bi sorun var galiba normalde admın kaybolması lazım ama herif hiç, son videoda herif gsxr 1000 ile tokatlıyosa hayabsa hayli hayli tokatlaması lazım öyle degilmi

buruc72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir zamanlar 600 rr
    Olan bitenleri izledim, gerçekten heyecan verici. Keşke bu tür yarışlar trafiğe kapalı alanlarda yapılsa , tabi böyle bir yerler varsa.

Motosikleti
    hyosung gt 250r turuncu-siyah...... favorim; HONDA CB 1300S ABS
    msupra mı?
    uçak mı?

belli değil demek biraz geniş spoyler olsa uçacak yaw
    herkese;kazasız,belasız,
    özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler