İzleyince hasta oldum, hatta acaip heves ettim de bunun kursu yoktur demi.
İzleyince hasta oldum, hatta acaip heves ettim de bunun kursu yoktur demi.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Toni Elias diye adinin biri çıkardı bu işi başımıza.
Şunu yapmasa adam belki şampiyon bile olacak ama, eli durmuyor.
Her yarışta illa bir ayar çekiyor şerefsiz.
Öğrenmek istiyorsan, her şeyin olduğu gibi bunun da kursu var.
Ama bence lastikler soğukken arkayı dik pozisyonda bir kaydırmayı dene.
Hala korkmadıysan, bir de videodaki gibi yatık pozisyonda kaydırmayı dene.
Yine de ısrarlıysan, bir ay izin al gel buraya....
Derdine derman olacak arkadaşları tanıyorum.
iyi drifttirmis adam hakikaten... miras degil alinteri :p
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
bu iş için başlangıçta 1000 RR uygun değil. 125-250cc bir şeyle denemek lazım.
paylaşım için sağol kontra tekniğini drift'e çevirmiş...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
boş pistte denemek lazım zor gibi gözüküyor ama bence o kadr zor değil gibi sanki, bunun kursu tr de yoktur gibime geliyo
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
motor dık pozısyoda ıken kolay ama vırajda yatıkken denenmez bıle
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
vay canına be dostum bu harıka bır drıft tı ya adama helal olsun kanka paylaşım için saol süpersin
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
iste adrenalinin tavan yaptıgı hareket yemişim tekerini yapın bunu yiyosa
true love..
Drift Religion
deli bişiiii yaawss
Allahım esirgesin yahuu not düşmeleri lasım siz denemeyin die
Motora acımıyorsan yaparsın...Biraz abartılmış gibi geldi bu konu
Bu hareketi yaparken o soguk terlerini cekecek o guzel fanilayi giymeyi unutma derim Cunku motor altinda firlar ise dirftin kalan kismini ayakkabilarin ile tamamlaman gerekecek.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
abartmayın ((((((((: hava soguk .. lastik ısınmadan çıkın yola verin gazı.. 2den bire çakın ((: hemen gelsin yana sonra gaz aç yan yan aynen devam (((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bu çok eski bir video . defalarca izledim ama her seferınde keyif alıyorum . aye o seviyeye gelmek için önce başka yeteneklerini geliştirmek gerek, hersey sırayla ve bol pratikle olur. önce eski bir motor al. senın şimdiki motorunla olmaz(olurda yazık olur). boş bir arazide devamlı antreman yapman ve düşüp öğrenmen gerek. önce motoru kontrol etmesını öğrenmen gerek bütün kontrol sende olmalı motorda değil. bütün tepkilerine alışık olman gerek ve tepki verdiğinde ne yapman gerektiğini bilmen gerek. bunlarda yavas yavas ve tecrubeyle oluyor. oncelerı gazı fazla açarsın arkası hafıfce kayar. ilk seferde dersın kı ne oluyor bu motora sonra arada olmaya başlar ve alışırsın. alışınca bilerek yapmaya başlarsın. arka kaymasına alışınca. gazı daha sert açmaya başlarsın. bu seferde önü hafıfçe kalkar. bir iki kere önü kaldırdınmı. bu seferde ön kaldırmaya başlarsın. sonra virajlar başlar. viraja alışınca virajda bir ikikere arkası kayar toparlarsın veye toparlayamazsın. yani lafın kısası zamanla insan hepsını denemeye başlıyor. yapanlar devam edıyor. kımısı devam edemıyor. kimiside devam etmek istemiyor. ben benım supermotoyla yapmaya başladım ufak driftler ama supersportla şimdilik yemiyor.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım , adam güzel duman attırıyor ; sahne güzel , gösteri güzel.
Bu konuma gelmek isteyen bir çok arkadaş vardır benim gibi.Ama bu işler tamamen duygusal Önce feda edilebilecek bir 600 lük makine , sonrasında gelecek hırs ve azim bizim gibi manyaklarda yeterince var zaten
Paylaşım için teşekkürler .
Süper bir videoo... Daha önce dani pedrosa'nın bir drift'ini izlemiştim ama bu daha başarılı...
11 numara hatta ...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
abi nası yapıo yha delimi ne benden örendi tabe
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Burdan izleyin arkadaşlar..
Ben driftte +10 üstü verdim...
.
[MEDIA]http://www.clipfish.de/videoplayer.swf?as=0&videoid=NjM0MTA1fDgxOTc1MQ==& r=1&c=0067B3.swf[/MEDIA]
Videoyu buraya yükledim..Gereksiz web açılmasını ve zaman kaybını önlesin diye..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
olay işte budur yaws buna şapka çıkartılır işte
gerçekten süper ya helal..
nasıl yapıyor o kadar hızda ve ağır motorda anlamadım iyi cesaret helal olsun ne diyelim darısı bizim başımıza
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)