N'oolcak.. Ben de yaparım...!
mükemmel ya ama lastikler özel standart değil zannediyorum....
yorumlara bayıldım en bastan bi okuyun..
GÖrsel olarak iyi fakat yarış esnasında zaman kaybettiriyordur muhtemelen.
Slick lastikler ile bir pistte çalışıbilir bu harakete (sanki pistlerde bizi kucak açmış bekliyor )
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ya tepki çekmek yada örnek teşkil etmek istemem ama bunda büyütülecek bişey olduğunu zannetmiyorummm yada ben devamlı yapıyorum diye basit geliyoda olabilir bilmiyorumm
Canım dışardan bakıldığında farklı bişeymiş gibi görüyosunda,arkamdayken virajlarda kayıyoruz aynı durummm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
herif deli kayıyo harbii
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
vay iso..
ayshegulu korkutma cok. bide artçıyla ve artçı olmadan farklı ivmelenir. aman diim birine alışıp sonra otekinde afallama.
bi de bence de denenmez, cunku bizim yollar yol degil. bi çakıl taşı cıkar, bi girinti bi cıkıntı olur, dengen mahvolur. onu bırak, bizim virajlarda yol egimi de degişmiyordur tahminim.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Kankilim sayende bir kez daha izlemiş oldumTeşekkür ederiz...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
sen neler biliyon gızzz öylee aferin sanaaateşeekür ediremmm
Çok güzel yorumlar almış video, çok kötü yorumlarda almış, sonuçta yorum almış ve başlık veritabanında haybeye yer kaplalamış, sevindim
Taktik veren arkadaşlara(özellikle Edy) teşekkürler ama bu benim becerebileceğim bir şey değil, kurs murs derken ahh ahhh manasında demiştim.
Ha bir de İsocum, yavaşşşşşş
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
bambam bile daha iyisini yapardı
al sana yorumm..
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
valla benim motoru fazla yatırınca ister istemez drift yapıyo..
gerçekten harika içim gitti izlerken.ama mhrrmkpnr da yaptı aynısını hemde gözümün önünde
Drift Religion
clipfishi ben önerdim sayılır aslında, ama bi daha link bulursam sana veriyim sen aç konuyu aye, ama dikkatimi çekti bazı arkadaşlar belirli kişilere kitlenmiş hep aynı ipte geziyolar, nese dosınttmatter yane
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)