trafik polisi diye bu abime derler heyt beee
Reklamlar
-
Millet neden begenmedi anlayamadim. Bence cok guzel olmus. Asik suratlardan, stresten kacinmanin en iyi yolu. Benim cok hosuma gitti, atraksiyon sonucta. Tayland'da da bu tarz trafik polisleri var ve yonlendirme isaretlerini dans ederek yapiyor. Islerini biraz daha eglenceli hale getirmelerinin bir sakincasi olduguna inanmiyorum.
Bu arada izlediginiz videoda Yunan trafik polisi sonlara dogru yoldan gecen motorlu polislere selam veriyor ve onlar da aynen karsilik veriyorlar. En guzel bolumu bu bence.
Saygilar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Reklamlar
-
tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı
böle bi polisi kim sallar Allah aşkına yaa höyt dicek ciddi duracakki sözü geçsin millete
-
ayshegül adlı üyeden alıntı
böle bi polisi kim sallar Allah aşkına yaa höyt dicek ciddi duracakki sözü geçsin millete
Dans eden birisi icabettiginde tavir sergileyemez, olaylara mudahele edemez diye bir kaide oldugunu sanmiyorum.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
-
hahahahahahahhahaaahahaha
-
ayshegül adlı üyeden alıntı
videoda izlemedinmi arkadaşım herkez gayet güzel sallıyor polısı ve yaptıgı işaretlere gore trafıgın akısını mükemmel bır sekılde saglıyor.. valla kusura bakmada trafik polısı bu istersen sallama onlar senı sallar bişekilde
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
ben sallamam wallaa ceza yasarsa da şikayet ederim umrumda olmas wallaa
bu adamı sallayanlarıda tebrik ediyorum ayrıca
-
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
ben butrafik polisini sallamicamı belirttim !!!!!!!
-
-
Michael Jackson halt etmiş bu polisin yanında
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Michael Jackson halt etmiş bu polisin yanında
hehe düşünsene memlekette böyle trafik polisi oldugunu süper olur.. ama şaka bi yana adam trafiği mükemmel idare ediyor ve herkezde uyuyor işaretlere
-
Acaba ceza keserken nasıl
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
bizim burda takmazlar bunu mahallenin delisi derler
-
-
-
-
-
canım paylaşımın için teşekkür ederız ya gercek ten de öyleymiş ne zevksizmişizde biz haberimiz yok
-
ati video ya nooldu ben izlemek istiyorum hata veriyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)