Ben bir numara göremedim, kamerandan öyle gözükür, normal birşey.
Sizde depoya kamera koyup normal sürüşünüzü daha sonra izleyin, kendinizden korkarsınız.
Ben bir numara göremedim, kamerandan öyle gözükür, normal birşey.
Sizde depoya kamera koyup normal sürüşünüzü daha sonra izleyin, kendinizden korkarsınız.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Ben keyifle izledim.
Özlemişim Bursa'yı.
Yorumlardan anladığım kadar motor varmış.
Ben Bursa'ya bakacam diye motoru görmemişim.
Du bir daha izleyeyim şu videoyu.
İstanbul'u uyduran arkadaşları da ayrıca tebrik ederim.
Uhhh seyrederken kasıldım valla.
İnsan kullanırken bukadar kasılmıyorda seyrederken nedense çok kasılıyor..
şahsen kötümsemiyorum gayet güzel ve başarılı bi video olmuş bunun yaptıklarını forumdakı racing ciler yapmıyomu bırakın Alla Aşkına sadece kötü yorum olsun maksat... siz trafıkte aralardan gecmıomusunuz ön kaldırmıyomusunuz? basmıyomusunuz nesi kötü bunun?
eger benım motorum r1 olsun bole hareketler yapıp hem kendımı hemde motorumu tehlıkeye atarsam adam degılım...ne gerek var bu hareketlerı yapmaya ben anlamıorum...sonra gereken saygı bıze gosterılmıor dıoruz bole yapanlar oldukca bız cok saygı goremeyız acıkcası...hıc hos bı durum deıl ve ayrıca ovunulecek bısıde yok
bu nedir ya.. ben hiç beğenmedim..
adam hiç bişey yapmamışki (izlediğim diğer videolara kıyasla ) youtube "istanbul tour" yazın bide onu izleyin
Ya dünyaya bi kere gelindiğini unutmuş,yada bu reankarnasyon olayına aşırı şekilde sarmış
Abi elbette bizde yapıyoruz,kimse sütten çıkmış değil fakat bu kadarda deli cesaretiyle bu tür atraksyonlara girmiyoruz,o arkadaşın yerinde ben olsaydım o girdiği makasların çoğuna girmezdim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
evet bunu yapan arkadasa bır sıkımlık diş macunu kendısını basarılarından dolayı kutluyorumm...
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
arattım youtubeta istanbul tour u onamı süper diyosun ... bu noktada boş bulunup saçma sapan bişey yaptığım için yanlış anlaşılmalara fırsat verdiğim için kendimi kınıyorum (senin.. neyse)
Başta şunu diyeyim..Yaptığı hareketler asla örnek alınmaması gereken davranışlar.Buraya katılıyorum.ama eminimki o arkadaşta bunun farkındadır..Burdada kimse bu davranışları örnek alın demiyor..kendini bilen adam zaten yapmaya kalkışmaz...Ama öte yandan adamın sürüşü güzel..Kimse bunu kötülemesin((DERİM BEN)).Yaptıkları çok hassas denge isteyen hareketler..Bi o kadar da cesaret ister..Özet olarak yaptığı doğru bir davranış değil falat bu cesaretten dolayı da tebrik ederim...
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
video'larda araçlar arası mesafe olduğundan daha da yakın görünüyor ama her ne olursa olsun diğer araçların küçücük bir dikkatsizliği motoru kullanan kişinin hayatına mâl olabilir.. Bence Azrail'e fazla yakın uçuyor..
[CENTER]-= Alayına isyan Ölümüne Racing =-[/CENTER]
[CENTER]"With [B][COLOR="Blue"]SUZUKI[/COLOR][/B], Ride the winds of change"[/CENTER]
ben o video süper manyak harika diye bişey dedimmi? sadece iki video da youtube daydı,benim söylediğimi daha çok beğendim ve bide ona bakın dedim olay bu...
ayrıca yazdıklarında biraz daha seviyeli ol. "... senin.. neyse" falan...
sana söylenmesini istemediğin lafı başkasına söyleme ona göre...
boş iş bunlar. kaza yapip ölüdügü zamanda ahlayip vahliyoruz burda. ne geregi var sur adam gibi tekerlerin yere duz bassin git istedigin yere kadar
bu arada bu ne bole ...senin neyse filan? ii artik herkes boyle mi kufur etmeye basladi birbirine. arada modlara filan da sallamaya baslarlar ... senin neyse die.. ilginc
Metagold "senin...." yazarken eminim küfürlü bir söz kastetmemiştir.. Ama dışarıdan okuyunca insan her türlü anlam çıkarabiliyor..
Metalgod özür dile bakem
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)