gayet başarılı ve sıkı bi şov..
uşak anlıyo yaw....efferım...
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
adam harbiden işin şeyi olmuş
daha once verildimi bilmiyorum ama tarafimdan daha once 215485486 kere izlendi
paylasim icin tesekkurler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ne demek kırk yılın başı bi video koyayım dedim...
İyi oldu demekki
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ben anlamadm bunları çocukluktan beri mi biniyolar yoksa çok mu cesaretliler nsl beceriyolar bunları sanki çocuk oyuncağıymiş gibi hayret yahu
Motorun pert olmasını göze alıyolar...
Adam 'bir şey olmaz yenisi gelir' modunda
E motora acımayınca çalıışır sende yaparsın
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
aslında iyi bir fikir de tabii altımda şimdi xjr 1200 var onu bu şekilde zaptedebilmek için sanırım ilk olarak o kadar güçlü bir motor yerine daha küçüğü ile denemeliyim
İki videoda harika paylaşımlarınız için teşekkürler.Ayaklığı açıp kayarak durmasına bittim.
hee,adam 3000 euro maas alip 2000 euroya motosiklet alabiliyosa pert olmasini goze alabilcek, gelsin bakalim turkiye sartlarinda goze alabilsin, 800lira maas,10000 lira motor
en basitinden tek basima tekteker calisirken bile amortisorlere bisey olmasin,balata eskimesin diye hatim indiriyom
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
valla süper izlediğim en iyi videolardan biri......fevkalade
galatasaray super kupayı aldıgında gaza gelip titan'in arka lastigini yakmistim biraz,sonra babam agzima sicti ve parasinida beni harcliksiz birakmak suretiyle cikardi
yani bir tek mesele para degil,babalarida degistirmemiz lazim
babam izin verseydi o yasimda titan ile stunt yapabilecek yetenegim vardi gercekten (aslinda hala oyleyim )
Motor ne fırladı öyle beBurak sende böyle olmadın dimi hacımYaf bu adam fena gitti ama sonunda gayet rahattı...Aynı olay bende olmuş olsa düşüneceğim şeyler;
1-Ne olur Allah'ım beş dakika öncesine gidelim
2-Babama ne hesap vericem ben
Ama bi sigara yakardım tabiRahatlatır insanıAma tavsiye edilmez
Yasal Uyarı:Sigara Sağlığa Zararlıdır
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
bu vıdeodan cacık olmaz
tuçe sen de mi
''arkadaşlar daha önce verildiyse kusura bakmayın '' yazsaydın üstüne gelmezlerdi
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)