Ay ben bu gidonlulardan ilk defa görüyorum. Tam Tuçe'likmiş. Tuçe doum günün ne zaman
Ay ben bu gidonlulardan ilk defa görüyorum. Tam Tuçe'likmiş. Tuçe doum günün ne zaman
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
Yok yok o yine bundan alcak... Büyüdü artık abileri
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
GorkeM, tugcetugce, aYe, morrigan
msn yetmedi mi len
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Sekkiz nisana daha çok var beee, motosiklet fuarında alırıs hediyeni
Yannıs güvenlik önemli, çitten atlayan ayılı 11'li zıbın setini almadan binme sakın...
Ayriyetten kalpli ayılı içlik termal zıbın da tavsiye ediyorum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
kıs sendende beklicez böle hareketler hee
yada sen mootüre bin yeter bize
GKN MOTORS
bu da benden olsun bariiiiiiii
yok ben beceremicem kanımca...
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
eywalla cigerim
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Video hakkında yorum yapacaktım vazgeçtim üç sayfa yorum okuyunca kafam bulandı ne diyeceğimi unuttumHediye mi gönderiyoruz dah nisanda gelmedi aam şimdiden aradan çıkaralım...Ben iki tane yolluyorum sen birisini seç...
Bu alttaki motor çok işlevli...Uzun yol yapabilirsin ve yolda acıktığında durmana bile gerek yok motorun yan tarafına adamlar barbekü koymuşlar yanında taşıdığın etleri at üstüne onlar kızarırken sen yola devam et...
Bu modelimiz ise daha az işleve sahip...Atv ile snowcycle ikilemi arasında kalmış melez bir modelimiz...Yeni başlayanlar için ideal...Devrilme gibi bir tehlikesi yok en güzeli ise sürücülerin seni fark etmemesi imkansız...
Ya bu arada videoda baya güzeldi
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
video hoştu. ama arkadaşın motorla şahsi bir problemi varmış gibi geldi. yani o bişiler yapmak istiyo ama motorun buna pek rızası yok gibi. hani biraz sonra motorun da arkadaşa yapmayı planladığı bi takım cambazlıklar var sanki.
ya da
bu abi yaşadığı yerde kafası mucitliğe basan bi tip. toplamış köyün kahvesini ileri gelenleri: Ağalar ben bişey buldum -diyelim ki motosiklet- bununla bir sürü şey yapabiliyorum ama gerçekte hangisini yapmam gerektiğine karar veremiyorum. ben hepsini yapiym siz birinde karar kılın. hayde hobarey vatana millete hayırlı olsun modunda takılıyo.
ilk mesajımı da böyle faydalı bi konuya yazarak milli oldum. çok gururluyum. kıvanç duyuyorum. -kıvanç da her neyse artık-
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Motor alırsam;
birisi bana 4:00 dan itibarenki hareketi öğretsinnnnnnnnnn!!!!!!
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)