Ne kadar soğukkanlı adamlar...hepside denge uzmanı)
show yapmaya, tek tekere kalkanlara, stppie yapanlara falan hiç imrenmedim şimdiye kadar ama bu drift hareketini kıskandım walla, motoru kaydırarak o kadar yatırıp tekrar kaldırabilmek tehlike anında işe yarar bence, allah korusun benim yanlayıp içine dalacağım bir tehlikede bu adamlar teğet geçip arkaya dönüp el sallarlar herhalde bu yüzden ilk defa bir hareketi yapabilmeyi istedim, en azından 10da birini yapsamda yeter
ben ilk defa izledim paylaşım için saol
bu adamın bissürü videosu var chris teach yazın öyle sokak adamı deil pro
facebook.com/kaskafa
ya kemal sende aynısını hemded 1000likte yapıyo aşkolsunnnn
Drift Religion
fatih şubesi
Yiğidi öldür hakkını yeme. Helal olsun gençlere.
Üç boyoz bir kola
tek kelıme ıle harılkaa .. adam motor degil sankı bisiklet kullanıyoo (http://www.youtube.com/watch?v=zGG2p...eature=related) bu admda motor kullandıgını sanıyoo
:queen: [I][COLOR="Red"]Tekerimi Yapar Dalgama Bakarım[/COLOR][/I]... :bounce:
biz buna türkçe'de ''olmuş bunlar'' diyoruz
carpe diem
yapılmaz diye bişi yok çalışılsa yapılır ancak Türkiye'de parça ve motosiklet fiyatları bu şekilde devam ederse (ki böyle gelmiş böyle gider) kimse böyle gösteri yapamaz.
ovv gzel aferim ona öğrettiğim gibi yapıo :D
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
daha once seyretmıstım adamlar motorlarıyla bütünleşmişler tek vucut gıbı ıstedıklerını cok rahat yapıyorlar tebrıkler
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
hakimiyeti tek kelimeyle harika...koruma ekipmanları tam...tam bir şov olmuş yani paylaşım için teşekkürler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
tum yorumlar icin tesekkurler arkadaslar ben motorsikletli yasama 2 yil once basladim ancak vitesli motoru mart yada nisanda kullanmaya baslayacagim ve bende bu sekilde ilerletmeyi dusunuyorum bu yuzden grenajlari sokup koruma demiri takicam ve bu sekilde motorla butunlesmek hedefim bisiklette oldugu gibi.ancak benim boylesi hareketler degil hedefim.esas hedefim yolda giderken basima gelebilecek kotu olaylar karsisinda hazirlikli olmak (ornek: virajda yag birikintisi ile karsilasmak veya mazot akintisi veya su) gibi denge bozucu ogeler ile karsilasinca dengemi saglamak bu nedenlede yarimca pistinde kendimi kampa almayi dusunuyorum
helal olsun nedıyelım arkadasa
motor nerdeyse pert olmuş düşürmekten aksesuar kalmamış motorda ALLAH ın kazması ölecek birazdan ama düşe kalka iyi öğrenmiş motoru bazı hareketler güzel sıkıyosa tek teker merdivenlerden insin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)