arkadaşlar
dağ dere tepe gezmeyi severim de
ama bu adam tam kırmış kafayı
http://s147.photobucket.com/albums/r...t=MOV00945.flv
bu işlerden anlamam videoyu ekleyemedim idare edin
arkadaşlar
dağ dere tepe gezmeyi severim de
ama bu adam tam kırmış kafayı
http://s147.photobucket.com/albums/r...t=MOV00945.flv
bu işlerden anlamam videoyu ekleyemedim idare edin
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
kırıklık az kalır rahatsız rahatsız
carpe diem
ohaaaaaaa ......... yorum yapacak durumda bile degilim helal olsun .. mantıklı ama tehlikeli tabi
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
albenden de bir oooooohaaaaa yani yav eleman bir düşse telafisi yok sabah kahvaltıda aklını da beraber peynir ekmekle yemiş galibaaaa
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Allahın manyaaaaaaaaa trilyon verseler yapmam lan ben onu=))
kırık mı delü ya bu delü ..
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Stili aynı bizim Prometheus'a benziyor, yok yok kesin o
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Link bende açılmadı hocam, merak ettim baya bi.
Hatta bence ucmuş o adam, yani sıyırmıştır eminim, izleyemedim ancak yorumlar dan öyle canlandı zihnimde
Comfirmation Bias
tövbe tövbee adam aşmış olayı ya söyleyecek pek bişey yok
Eyvallah patriote hocam büyüksün
Anlık bir hata da öleceksin, o nasıl bir adrenalin sevdasıdır nasıl bir deli cesaretidir
Comfirmation Bias
Şaka mı bu.. ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tek kelime--manyak adam--
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bu fotoları ben cektım bılırsınız bende ylan olmas ... dedımkı o sırada bu adam yapar gozu kara bılırsınız yıne bende yalan olmas adama daha gazı vermeden baktım motoru calıstırdı gazladı ama sıze kotu bı haberım var sonunu cekmedım adam dırek cıbırlıp bıdaha kopruden gecerken suyun ıcıne dusu verdı ve daha bulamadık bılırsınız bende yalan olmas ...
Allah bu adama akıl fıkır versın.............
Hocam bence müdahele etmeliydin, göz göre göre izin vermişsin bazı şeylere. Hadi mesleğini icra eden bir basın mensubu olsan eyvallah, onların pozisyonu farklı vahşi doğa belgesellerin de ki kameramanlar gibi onlar da, müdahele etmiyorlar, resmi yakalamaya çalışıyorlar, seninki kişisel bir çekim, bence izin vermemeliydin, göz göre göre yaşanmış trajikomik bir son.
Comfirmation Bias
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Türkiye'de trafikte sürmekten daha tehlikesiz bu yaptığı...
Üç boyoz bir kola
Yok böyle birşey yaaa
Adam hangi cesaret yapıyor bunu bilmiyorum ama şunu söylemeden edemeyeceğim
Motosiklet şeytan arabsıdır. ( Tabi bunu sadece ve sadece bu yapılan için söylüyorum ve başka bir zamanda asla ağzımdan böyle bişi çıkmaz )
tüm argo yasaklarına rağmen kendimi "vay öküz nasıl çıkıyo orayı" demekten alıkoyamayacağım
facebook.com/kaskafa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)