yuh be abıcm bu kadarda olmaz
yuh be abıcm bu kadarda olmaz
helal olsun adama valla buyuk cesaret ıster herkes yapamazz
Adrenalin bağımlılığı bildiğim kadarıyla en vazgeçilmez bağımlılıklardan biri.Arkadaş bu hale geldiğine göre "son durak,kara toprak"
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
abi aynısı burda mısır carsısndaki arkadaslarda yapıo kapadokyada bacadan bacadan dolasıo serefsizler ya bunlar hic hic ama arkasından dikkat ettiysenz bitane yunus abimiz gelio ehliyet fln soracak herhal!!
la nolcek bunu dedem bile yapar. köprü gibi olan zımbırtı okadar dar değil :D
Muhteşem bişey... kesinlikle denemeyi istedim. Sırtımda paraşüt olması kaydi ile...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Bencede kırık bu arkadaş,paylaşım için teşekkürler,
Izlerken sinirlerim bozuldu.
= = = Be Aprilia racer! = = =
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
mukemmel........neden? cunku koruması var kaskı botu montu eldiveni.. full
ya aslinda cidden full:D patriote nin ekledigi fotograflara bakarsanız sırt cantası var arkadasimizin o sırt cantası da kesin parasuttur. fakat duserken motorunu bırakır mı bilmem:D:D belki parasutu acar ama motorla daha hızlı bi dusus yapar:D yani ben once bırakmamayı denerdim duserken. baktım inis gittikce hızlanıyo, kibarcana bırakıverirdim motorcegzimi. sonra yere inince de aalardım heralde gitti motor die:D
denemek isterdim...
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
du bi dusunelim.. hımm... kocaman bi parasut degildir belki. kucuk ve hızı kesmek icin yeterlidir belki.. bence olablüüü, acılablüü...
Bişe olmaz. Emniyetli paraşüt açma mesafesi minimum 600 metre'dir. Azıcık da risk aldın mı 500 metreye kadar hayatta kalırsın. Orası da 500 metre var gibi görünüyo. Hem aşağısı da nehir zaten, timsah yoksa sorun yok
Bence adamın yaptığında çok da bi numara yok. Gözünü kapatıp yapıyo bile olabilir
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
d mi? basbayagı merkeskac hocam. ole diiil mi? pehhh.. tek tehlike, zemin duz diil -az - engebeli
Adam alışkındır engebeli zeminde binmeye, Allah bilir o ne zeminlerde kullanmıştır Orası düz bile geliyodur adama
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
yaw tamam verin şu adresi nerden gidiliyo oraya gideyim deneyim en kısa sürede fotolarla buluşuruz ben üyelik şifremi filan veririm başkasına çeken arkadaş koyar fotoları,foto koymak için tekrar siteye giriş yapacağımı sanmıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)